Öten a világ legröhejesebb rablói közül
Címlap / Őrület / Öten a világ legröhejesebb rablói közül

Öten a világ legröhejesebb rablói közül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Van, aki túl csúnya a rabláshoz, a másik azt hitte magáról, láthatatlan, s van, aki elfelejtette elvinni a pénzt. A bűn néha röhejes lehet. 

David Holyoak túl csúnya ahhoz, hogy a bűnözésből éljen

A bűnözéshez nem kell olyan vonzónak lenni, mint egy filmsztárnak, de azért nem árt, ha a rossz útra tévedt illetőnek nincsenek olyan különös ismertető jegyei, amiket még a legvaksibb szemtanú is megjegyez. David Holyoaknak olyan fülei vannak, hogy az embereknek - kevés túlzással - Shrek, a zöld rajzfilmhős jut róla az eszükbe. A manchesteri rendőrségnek nem okozott gondot lekapcsolni az erőszakos rablót.



A "láthatatlan" rabló esete

Egy iráni férfi besétált egy bankfiókba és elkezdte kivenni a pénzt az ámuló ügyfelek kezéből, vagy elemelni a pénztárnál a pultról. A meglepetésből felocsudó ügyfelek aztán pillanatok alatt leteperték.

Kiderült, hogy a balfék rabló előzőleg szép summát fizetett egy "varázslónak", aki láthatatlanná tette, hogy könnyedén rabolhasson. A varázslat a jelek szerint nem működött, a "varázsló" bizonyult az ügyesebb bűnözőnek.


A fegyveres rabló, akit egy kanállal szereltek le

Joey Geracy Muskegoban (Wisconsin) berontott egy étterembe, túszul magával ragadott egy tizenéves lányt és pénzt követelt. Egy félelmetes fegyverrel azonban nem számolt: a merőkanállal. Egy találékony séf ugyanis a kezében lévő merőkanállal jól kupán vágta, majd a fölre vitte és fojtó fogással addig tartotta, amíg megérkeztek a rendőrök.


A rabló, aki állást kért

Demetrius Robinson rablás előtt kitöltött egy jelentkezési lapot a kiszemelt üzletben Georgiában. A jelentkezési lapra kamu címet írt, de az igazi nevét és a nagybátyja telefonszámát adta meg. Nem meglepő, hogy elkapták.


Ottfelejtette a pénzt

Egy torontói rabló eleinte mindent jól csinált, maszkot és kesztyűt viselt, határozottan követelte a pénzt a bankban. Csak miközben a pénztáros a zsákba pakolta a pénzt elment, ott felejtve a zsákmányt.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x