Félnek a postások a cicától, nem viszik ki a levelet
Címlap / Őrület / Félnek a postások a cicától, nem viszik ki a levelet

Félnek a postások a cicától, nem viszik ki a levelet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

A brit posta megtagadta, hogy kivigye a leveleket egy leedsi címre, mert a cica már többször megkergette a postásokat. A gazdinak ezért be kell mennie a postahivatalba a leveleiért. 

 

Tigris (Tiger), a fekete-fehér cica akkor támad a postásokra, ha túl közel merészkednek a macska ajtóhoz, és állítólag végig üldözi őket a kertben.

A gazdi, Tracy Brayshaw megfellebbezte a posta döntését. Mind mondja, eleinte viccesnek találta a dolgot, de most már hetek óta járhat a postahivatalba. A cica - mint mondja - nem egy rottweiler és tegyük hozzá, nem is valódi tigris.


Azt is elmondta a The Telegraph című lapnak, hogy a cica már nagyon öreg, 19 éves, naponta vagy 20 órát alszik, ilyenkor horkol is. Ha egyszer felmászik a fára, egész hétre letudta a testmozgást. Szóval a gazdi egyszerűen nem hiszi el, hogy a cica komolyan megkergetné a postásokat.

A posta szerint viszont a postások már háromszor is csúnya sérüléseket szenvedtek, ezért csak azután hordják majd ki újra a leveleket, ha már megtalálták a megoldást a biztonságos kézbesítésre.


 
 
[ 2498 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x