HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16
Címlap / Őrület / 11 éves dílert fogtak a rendőrök

11 éves dílert fogtak a rendőrök

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16

Mindössze 11 éves az a drogdíler, akit német rendőrök tartóztattak le a napokban - nem először. A fiú lenyelte a heroincsomagokat, hogy eltüntesse a bűnjelet, így komoly orvosi vizsgálatnak is alávetették. Szakemberek szerint Magyarországon is ijesztő méreteket öltött a gyermekdrogozás. 

 

Nem először fogta el a német rendőrség azt a 11 éves drogdílert, aki a német "drogtörténelem" eddigi legfiatalabb dílere. Jamalt kedden az orvosok is megvizsgálták, met a fiú a razzia során lenyelte a bizonyítékot, azaz 20 heroingolyót!

A rendőrség másodszorra kapta el a fiút, aki heroinnal kereskedik. Bár a 11 éves fiú elvileg nem büntethető, Ehrhart Körting belügyi szenátor a hatóságoktól a fiú zárt otthonban történő elhelyezését követeli. A rendőrség egyelőre szűkszavúan nyilatkozik az esetről, ám német lapértesülések nem tartják kizártnak, hogy a fiú esetleg idősebb a koránál és csak a büntetést akarta megúszni. A 11 éves díler mindenesetre nem örül a sajtó érdeklődésének és nemes egyszerűséggel beintett a Bild fotósának.

Sajnos Magyarországon sem ismeretlen a gyerekek droghasználata, de még a dílerkedés sem. A neve elhallgatását kérő nemzetközi statisztikákkal foglalkozó szakember szerint a dílerkedés főként a szegényebb rétegekből származó gyerekekre jellemző, míg a fogyasztók a tehetősebb szülők gyerekei.

További részletek a napiaszonline.hu-n.

 
 
[ 2011 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x