Beismerte: élve eltemette a bahamai szépséget
Címlap / Őrület / Beismerte: élve eltemette a bahamai szépséget

Beismerte: élve eltemette a bahamai szépséget

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A 22 éves joghallgató, a Miss Bahamas szépségverseny korábbi résztvevője négy éve tűnt el Floridában, de csak most derült ki, mi történt vele. 

A bírósági tárgyaláson a WFTV.com szerint a 31 éves Christopher Pratt elismerte, hogy ő ölte meg a lányt, mert attól tartott, hogy beszámol a rendőrségnek egy korábbi gyilkosságáról. Christy Knowlest élve temette szemét és betontörmelék alá. A floridai tárgyaláson elhangzott, hogy az áldozat megpróbálta kiásni magát a rögtönzött sírból, de nem sikerült neki.

A rendőrség csak idén július 30-án találta meg a holttestet, Pratt vallomása alapján.

Christopher Pratt elismerte bűnösségét. A gyilkosságot azzal indokolta, hogy korábban elmesélte Christy Knowlesnak, hogy egy bűntársával, Vahltiece Kirkmannel együtt megölt valakit egy félresikerült rablás során. Amikor azt látta, hogy a lány egy rendőrrel beszélget, megijedt, hogy feldobja őket.

Azt állította, hogy ezt elmesélte a bűntársának, aki erre fegyverrel kényszeríttette őt a lány megkötözésére egy ragasztószalaggal és eltemetésére.

A vallomás előzménye egy vádalku volt. Pratt tanúskodni fog bűntársa ellen és várhatóan 20 éves börtönbüntetést kap a két gyilkosságért.


A WFTV.com értesülése szerint a lány valójában nem értesítette a rendőrséget az első gyilkosságról.

Christy Knowles négy éve tűnt el, alig három hónappal azután, hogy barátai meglátogatására Floridába érkezett. A családját sokkolták a fejlemények, egészen mostanáig reménykedtek, hogy előkerül.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6273 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x