Vita a föld alatt rekedt bányászok feleségei és szeretői...
Címlap / Őrület / Vita a föld alatt rekedt bányászok feleségei és szeretői között

Vita a föld alatt rekedt bányászok feleségei és szeretői között

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Újabb csapás érte a 700 méterre a föld alatt rekedt chilei bányászok feleségeit: felfedte magát több titkos szerető és harcba szállt az állami kártérítésért. 

A chilei hatóságoknak váratlan és kínos nehézséggel kell megküzdeniük: a San José bányában hónapokra lent rekedt 33 bányász közül többnek is jelentkezett az eddig eltitkolt szeretője és most azt követeli, hogy ő kapja a kártérítést a feleség helyett.

Eddig legalább 5 feleséget ért újabb sokk, mivel így kellett megtudnia, hgoy a férjének szeretője van. Van egy bányász, akire hivatkozva négy nő harcol a kártérítésért. (Ismerjük el: a feleség mellett három szeretőt is tartani, úgy, hogy nem is tudtak egymásról, azért az komoly teljesítmény...)


Van olyan férfi is, aki soha nem vált el első feleségétől, de évek óta egy másik nővel él együtt, akitől gyereke is van. Van viszont még egy szeretője is. Most mind a három nő ott van a bánya feletti felszíni táborban.

Közben sokasodnak a konfliktusok a nők között a táborban, a kantinban például a vöröskereszt képviselőinek kellett szétválasztaniuk az egymásnak eső nőket. A segélyszervezet egyik munkatársa azt mondta a sajtónak, különösen sajnálatosnak tartja, hogy a feleségek és a szeretők vitája valójában a pénzről szól.

A hatóságok most azt fontolgatják, hogy megkérik mind a 33 bányászt: nyilatkozzanak, hogy szerintük kinek jár a kártérítés.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3255 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x