Megszállja őket a tetkó szelleme
Címlap / Őrület / Megszállja őket a tetkó szelleme

Megszállja őket a tetkó szelleme

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Minden évben tízezrek vesznek részt a tetkó fesztiválon Thaiföldön. A bizarr ünnepség elég veszélyes, mert a résztvevőket megszállja a rájuk tetovált állat szelleme. 

Míg nyugaton a tetoválás dísznek, esetleg művészetnek számít, Thaiföldön sokan úgy hiszik, varázserő lakozik benne. A spirituális tetoválások, amelyeket Szak Jant néven emlegetnek, a templomokban készülnek. A szerzetesek rajzolják az ártó szellemek ellen védő tetkókat, hihetetlen ügyességgel.

Thaiföldön a rendőrök és az alvilági bűnszervezetek tagjainak jó része meg van arról győződve, hogy a megfelelő tetoválás megvédi még a golyóktól és a késektől is.


Minden évben márciusban a Bangkok közelében álló egyik templomban, híres tetováló szerzetesek székhelyén megtartják a tetkó fesztivált. A látványos eseményen tízezrek vesznek részt. Akit megszáll a rátetovált állat szelleme a földön kúszik, ha egy kígyóról van szó, és morog, ha például egy tigrisről. A végén azonban mind transzba esve, őrültként elkezdenek a szentély felé rohanni.

Ez nem csak fura, hanem veszélyes is lehet, szerencsére megvan a módja a traszba esettek észre térítésének, bár ez is elég bizarr: meg kell dörzsölni a megszállottak fülét.










 



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8913 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x