Állig felfegyverkezett rendőrök Devecser határában, segélykoncert...
Címlap / Őrület / Állig felfegyverkezett rendőrök Devecser határában, segélykoncert Ajkán

Állig felfegyverkezett rendőrök Devecser határában, segélykoncert Ajkán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Tabu Tv stábja szombaton egész nap a vörösiszap-katasztrófa sújtotta térségben forgatott. Az összefoglalóban megmutatjuk a sajtó elől elzárt Devecser határát, és az Ajkán megrendezett példaértékű segélyakciót is! 

Szombat reggel indult útnak Budapestről az internetes sztártévé stábja a vörösiszap-katasztrófa sújtotta Devecserre, azonban az érkezés előtt fél órával kiadott parancs szerint a sajtó képviselői már csak különleges engedéllyel léphettek be a védett övezetbe, amelynek a nyugalmát az érkezéskor is tucatnyi állig felfegyverkezett egyenruhás biztosította.

A katasztrófa helyszínéről aztán a Devecsertől néhány kilométerre lévő Ajka felé vettük az irányt, ahol a helyiek nagyszabású segélykoncertet szerveztek a károsultak megsegítésére. Az egész napos rendezvényen összesen 18 hazai híresség és tucatnyi helyi előadó lépett színpadra, aminek meg is lett az eredménye: több, mint kétezer ember segített a jelenlétével, valamint a legkisebb becslések szerint is minimum három millió forintnyi adomány folyt be a rendezvényből a károsultaknak.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2343 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x