Halálos divat a metró szörfölés - videó
hirdetés
Címlap / Őrület / Halálos divat a metró szörfölés - videó

Halálos divat a metró szörfölés - videó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Egy új divat, egy őrült extrém sport borzolja a kedélyeket Moszkvában: a metró szörfölés. Fiatalok azzal fokozzák adrenalin szintjüket, hogy meglovagolják a száguldó metrószerelvényeket és mindezt videóra veszik. 


Rendezvénynaptár
Talán hihetetlen, de a divat azzal kezdődött, hogy néhányan kívülről kapaszkodtak a szerelvényekbe a legdurvább csúcsforgalom alatt. Néhány fiatal hátul kapaszkodott a kocsikra, hogy időben odaérjen a céljához. Sajnos azonban ebből divat lett, sokan sportot űznek belőle, ezzel akarnak olcsón izgalomhoz és internetes hírnévhez jutni.


Ez ma már annyira elterjedt, hogy a többi utas már nem is nagyon zavartatja magát. A metrószörfölök a peronon várakoznak, mint a többiek és akkor ugranak rá a kocsi hátuljára, amikor a szerelvény elindul. Végig száguldoznak a szűk alagútban, közben a kamerát is használják. Néhányan felkapaszkodnak a szerelvény tetejére, és szó szerint szörfölni próbálnak.

Ha elkapják őket, csak szerény pénzbüntetést kell fizetniük a veszélyes mutatványért. Sokan azonban leestek, sok a sérült és a halott is. 
 
 
[ 4791 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x