Művészet? Hányással fest!
Címlap / Őrület / Művészet? Hányással fest!

Művészet? Hányással fest!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Újabban a legőrültebb "műalkotások" is jó pénzért kelnek el. Írtunk már a seggelt festő tanárról és Pricassóról, aki a péniszét használja ecsetnek. Rajtuk is túltesz azonban a nő, aki a hányásával fest.  

Ki az az őrült, aki egy adag színes hányást akaszt a nappalija falára és még több ezer dollárt is fizet érte? Azt nem tudjuk, a vevők nevét nem tették közé, de az közismert, ki követi el ezeket a festményeket: a New York-i Millie Brown, a "Hányó festő". A "Hányó festő" az ő esetében nem arra utal, ami más, igazi művészekkel is megesik, hogy esetleg jól lerészegedett és lerókázta a kricsmit. Nem, nála a hányás az alkotó tevékenység csúcspontja!


Festékkel szinezett tejet iszik, majd ráhány a fehér vászonra. Mint mondja, a sajátos festési technika nem fájdalmas, de egy idő után igénybe veszi a szervezetet. Ezért csak korlátozott számú színt használ egy-egy képhez.


Legutóbb Nexus Vomitus címen, performansz keretében, Patricia Hammond és Zita Syme opera énekesnők zenei kíséretével hányt egy képet, amelyet aztán 2400 dollárért vettek meg. Millie Brown fellépett Lady Gaga Monster Ball című turnéján is, amelyen jól lehányta az excentrikus énekesnő ruháját.





 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7430 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x