Bevásárlás helikopterrel: 20 millióba kerülhet
Címlap / Őrület / Bevásárlás helikopterrel: 20 millióba kerülhet

Bevásárlás helikopterrel: 20 millióba kerülhet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Húszmillió forintnyi összegébe kerülhet egy szendvics, némi csokoládé és egy palack üdítő egy ausztrál férfinak, mert helikopterrel ment a boltba. 

A 24 éves férfi egy hatalmas tajvani halászhajón szolgál helikopterpilótaként, és amikor már 75. napja nem tehette a lábát szárazföldre, halrajfelderítés közben annyira megéhezett, hogy "leugrott" egy nagyáruházba Nauru szigetén. Bár a leszállás gondmentes volt, a férfit bevásárlása után a rendőrség várta a helikopternél, és őrizetbe vette egyrészt a légi közlekedés szabályainak, másrészt a beutazás törvényeinek megsértéséért.

A Naurui Köztársaság a világ legkisebb szigetállama, lakosainak száma még a 10 ezret sem éri el - a Vatikán után a "legnéptelenebb" állam. Mivel több száz kilométerre van tőle a legközelebbi lakott sziget, nemigen érkezik 21 négyzetkilométernyi területére vendég bejelentés nélkül, a pilóta pedig hamar szemet szúrt.

A férfit szabály- és törvénysértéséért akár 100 ezer dollárral is sújthatják.

Nagy halászhajók gyakran használnak helikoptereket légi felderítésre halrajok észlelése mellett veszélyes zátonyok feltérképezéséhez.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1940 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x