Kutyák és macskák az olasz szomszédok közötti viták áldozatai...
Címlap / Őrület / Kutyák és macskák az olasz szomszédok közötti viták áldozatai

Kutyák és macskák az olasz szomszédok közötti viták áldozatai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Évente csaknem kétezer állat pusztul el az olasz szomszédok között kirobbanó vitákban: a lakóházak életét megzavaró kutyákat és macskákat az esetek többségében megmérgezik. 

Hét millió macska és majdnem ugyanannyi kutya él az olaszországi lakásokban, nem csoda hát, hogy az állatok gyakran feszültséget okoznak. A négylábú kedvencekben sok lakótárs ugyanis kizárólag a piszok, a zaj és a betegség forrását látják.

Ez sem igazolja a drámai méretű állatpusztítást. Idén az  tíz hónapban 4250 kutyát és macskát mérgeztek meg, és csak az állatok felét sikerült megmenteni. A gazdák hétszáz esetben tettek feljelentést, de nem tudták mindig megjelölni az elkövetőt. Bizonyíték nélkül csak gyanították, hogy melyik haragos szomszéd akarta eltenni láb alól a háziállatot - közölte az adatokat a sajtóval az Aidaa állatvédő egyesület.

Nem minden esetben történik szándékos mérgezés. Az Aidaa szerint az állatok gyakran a lakóház udvarán vagy a közös kertben elhelyezett patkányméregbe kóstolnak bele, jóllehet ma már olyan méreg is létezik, amely más állatokat távol tart.

A kutyák és macskák miatt a legtöbb lakóközösségi veszekedés az észak-olaszországi Aostában robban ki, majd a déli Brindisi, Bologna és Róma következik. A legtöbb háziállatot Pugliában, Szicíliában és Lazio tartományban mérgezik meg.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1782 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x