HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-15
Címlap / Őrület / A nő, aki mindenre emlékszik

A nő, aki mindenre emlékszik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-15

Itt most nem a szokásos férfi panaszról van szó, arról, hogy a nők évek múlva is képesek a fejükre olvasni a botlásaikat. Jill Price igazi szuperhős: 12 éves kora óta mindenre - szó szerint mindenre - pontosan emlékszik.  

 

A 42 éves kaliforniai nő azonban nem áldásként éli meg rendkívüli adottságát, hanem átokként, hiszen nem tud felejteni. Férje korai halálának emlékét például nem enyhíti az idő, számára ez olyan, mintha tegnap történt volna.

És azt hányszor mondjuk egymásnak: felesd el! Nos ő erre képtelen, ezért is fordult orvosokhoz, akik nem értik a helyzetet.


Jill valóban különleges, amikor kipróbálták a képességeit, mondtak neki találomra egy dátumot és ő pontosan meg tudta mondani, az milyen napja volt a hétnek, és mondjuk 10 évvel ezelőtt éppen mi történt a világban vagy vele, mit látott a televízióban és hogy zajlott a beszélgetése az ismerősökkel.

Nyolc éve vizsgálják a Kaliforniai Egyetem kutatói, akik eleinte kétkedtek, de a tesztek megdöbbentették őket. Jill még a kutatók sorvezető iratainak hibáit is kijavította, amikor például a televíziós sorozatok epizódjainak tartalmáról volt szó.

A nő azt mondja, az emlékezése olyan, mint egy háttérben futó film. A legnagyobb gondja, hogy nem csak a tények jönnek elő, hanem az azokhoz kötődő érzelmek is. Nála az idő nem gyógyítja a sebeket.

A kutatók azt remélik Jill esete segít majd jobban megérteni az emlékezés működését és az olyan betegségeket, mint az Alzheimer -kór.


 

 
 
[ 3654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x