Halálos lövöldözés a Virginiai Műszaki Egyetemen
hirdetés
Címlap / Őrület / Halálos lövöldözés a Virginiai Műszaki Egyetemen

Halálos lövöldözés a Virginiai Műszaki Egyetemen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Két ember, egy rendőr és feltehetően a támadója is életét vesztette tegnap egy, a Virginiai Műszaki Egyetemen kitört lövöldözésben. 


Rendezvénynaptár
Az incidens rutinszerű közlekedési ellenőrzéssel kezdődött: egy rendőr megállított egy autót, amelyből tüzet nyitottak rá. A lövések halálosan megsebesítették a rendőrt.

A tettes a gyilkosság után az oktatási intézmény parkolója felé menekült, ahol később egy holttestre bukkantak, egy mellette fekvő lőfegyverrel. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg azokat a sajtóhíreket, hogy az elkövetőt találták meg, de Robert Carpentieri őrmester az üggyel kapcsolatban megtartott sajtóértekezletén kijelentette: "Úgy gondolom, hogy a nyomozók biztosak benne, hogy megtaláltuk a keresett személy, de nem mehetek bele a részletekbe."


A hatóságok egyelőre nem hozták nyilvánosságra egyik halott nevét sem, mint ahogy azt sem, hogy a parkolóban meghalt férfi öngyilkosságot követett-e el, vagy megölték. Sajtóértesülések szerint a nap folyamán korábban a környéken bankrablás történt, ami feltehetően kapcsolatba hozható az üggyel. 

A  lövöldözés nagy visszhangot kapott az amerikai médiában, mert 2007. április 16-án éppen a Blacksburgben található Virginiai Műszaki Egyetemen zajlott le az Egyesült Államok történetének legvéresebb ámokfutása, amelynek következtében 32 ember meghalt, 25 pedig megsebesült.

Az akkori gyilkosságok elkövetője az egyetem egy 23 éves, angolszakos diákja, a dél-koreai Cso Szjung Huj volt, aki magával is végzett. Cso első két áldozata a volt barátnője és annak új barátja volt. A féltékenységből elkövetett kettős gyilkosság után az ámokfutó válogatás nélkül kezdett el lövöldözni diáktársaira. 
 
[ 976 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x