Mentőhívás körömtöréshez, távkapcsoló megjavításához,...
hirdetés
Címlap / Őrület / Mentőhívás körömtöréshez, távkapcsoló megjavításához, fájós nyúllábhoz

Mentőhívás körömtöréshez, távkapcsoló megjavításához, fájós nyúllábhoz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Egyebek közt letörött körömhöz, tévékapcsoló megjavításához, villanykörte cseréjéhez hívták tavaly a mentőket Nagy-Britanniában. 


Rendezvénynaptár
Az Anglia déli részén ténykedő South Central mentőszolgálat (SCAS) annyira megelégelte a cseppet sem életmentő fontosságú telefonhívásokat - amelyekből több mint ezer volt 2011-ben -, hogy kampányt indított a lakosság felvilágosítására, mire is való a 999-es segélyhívó szám, és hogy tudatosítsa: valódi életveszélyben lévő emberek halhatnak meg, miközben mások teljesen feleslegesen kérik a mentők segítségét. A SCAS saját honlapjának nyitó oldalán hívja fel a lakosságot felelősségteljesebb telefonálásra és külön kisfilmet is forgattatott a problémáról.

Az angol Északkeleti Mentőszolgálat (NEAS) hasonló gondokról panaszkodott a Shields Gazette című brit lapnak. Kirívóan bugyuta segélyhívásai közül kiemelt egy férfit, aki - állítása szerint - "véletlenül" ráragasztott öt műanyagpoharat a fejére, egy nőt, aki csuklásához riasztotta a mentőket és egy harmadik telefonálót, aki nyula lábfájásának csillapításához kért sürgős segítséget.


 
 
[ 1325 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x