Hivatalosan halott, és indul az elnökválasztáson
Címlap / Őrület / Hivatalosan halott, és indul az elnökválasztáson

Hivatalosan halott, és indul az elnökválasztáson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A 32 éves indiai férfi elvett egy alacsonyabb kasztba tartozó nőt, ezért családja halottnak nyilváníttatta. Bizonyítani akarja: él.  

A 32 éves Szantos Kumar Szingh 9 esztendeje próbálja meggyőzni a hatóságokat arról, hogy nem halott, ám mindhiába. A szakácsként dolgozó férfi magas kasztba tartozó család sarja, famíliája pedig halottnak nyilvánította 2003-ban, mert feleségül vett egy rangján jóval aluli, a legalacsonyabb kasztba, az úgynevezett érinthetetlenekébe tartozó nőt.

A rokonság elkergette a férfit - természetesen pária párjával együtt -, aztán a rendőrségen hivatalosan bejelentette, hogy eltűnt. Ez a feljegyzés szolgált később Szingh halotti bizonyítványának alapjául. A família még a halotti torát is megrendezte, és - a szokásnak megfelelőn - alamizsnát osztott szegényeknek az alkalomból, így még többen hitték valóban halottnak.


A férfi megpróbált a helyi rendőrségtől segítséget kérni, ám csak halálos fenyegetést kapott.

"Most még csak papíron vagy halott, de ha nem kotródsz el a faluból, tényleg az leszel!" - idézte Szingh a rendőröket.

A férfi Delhiben is elment a rendőrségre, ám ott azt mondták, csak akkor foglalkozhatnak vele, ha elkövet valamilyen bűntettet. Szingh-nek ehhez nem volt kedve, inkább levelet írt a miniszterelnöknek kanosszájáról, de választ nem kapott, így továbbra is halott maradt.

Végül megfogant a hivatalosan halottban egy életre való ötlet: kitöltötte az elnöki tisztségre pályázók jelölési dokumentumait. Ha netán nyerne - amire vajmi kevés esélye van -, akkor feltehetően hatalmában állna élőnek nyilváníttatnia magát, ám Szingh nem akar elnök lenni, csupán hivatalosan is élni.
Feltehetően így is sikerül ezt elérnie, elvégre mint pályázóval számolnia kell vele a hatóságnak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1533 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x