Bokorszoborral húzott ujjat a rendőrséggel
hirdetés
Címlap / Őrület / Bokorszoborral húzott ujjat a rendőrséggel

Bokorszoborral húzott ujjat a rendőrséggel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Bokros teendőre kötelezett a rendőrség egy kertészt Nagy-Britanniában: le kell vágnia egy ujjat, nevezetesen megcsonkítania sövényszobrát, mert közönségesnek nyilvánították az alkotást. 


Rendezvénynaptár
A bokorszobor Tamworthben pompázik, emberi kezet mintáz, amelynek ujjai ökölbe szorulnak a középső kivételével: az nyílegyenesen áll felfelé. Az alkotó, Richard Jackson viccből nyírt vulgáris kézjelet sövényéből, ám akad, akinek bántja a szemét, annyira, hogy panaszt tett a rendőrségnél, az meg kénytelen-kelletlen ráparancsolt a tréfálkozóra, hogy metssze más alakúra a bokorszobrot.


"Nyolc éve mintáztam meg, és mindössze egyetlen ember panaszkodott rá, ő is csak a minap. Ha mindenki másnak tetszett és tetszik, akkor nem hinném, hogy sérti a közízlést. Nem vagyok bajkeverő, és nem akarok senkit megbántani, de nem változtatok a bokron. Nem látom be, miért szabhatja meg más, hogy mit csinálhatok a saját kertemben" - idézte a brit Metro újság Jacksont.

A kézbokornak pártoló tábora is van, és jóval népesebb, mint az egyetlen panaszkodó. Ráadásul Jackson közvetlen szomszédsága a "kemény mag", amely harcot kezdett "Mentsük meg a bokrot!" jelmondattal. 
 
[ 1970 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x