Egységes design
Címlap / Őrület / Egységes design

Egységes design

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-09

Oroszország legnagyobb légiszövetsége, az AiRUnion, nyílt pályázatot hirdetett egységes egyenruha tervezésére  

 

Oroszország legnagyobb légiszövetsége, az AiRUnion, nyílt pályázatot hirdetett egységes egyenruha tervezésére tagtársaságai személyzetének. A versenyen részt vehetnek mindazok a szakmai érdeklődök, akik divattervezés és ruhakészítés területén szerzett képzetséggel és tapasztalattal rendelkeznek. Az AiRUnion magyar szakemberek jelentkezését is várja a tenderre.

Az egyenruha koncepció kidolgozása része az AiRUnion egyesülési folyamatának, amelynek eredményeképpen idén Oroszország második legnagyobb légitársasága jöhet létre.


„Egységes szolgáltatási standardokat vezetünk be tag légitársaságainknál, így a KrasAir-nél, a Domodedovo Airlines-nál, a Samara Airlines-nál, az Omskavia Airlines-nál és a Sibaviatrans Airlines-nál is. Pályázatunk ebbe a folyamatba illeszkedik bele. Több magyar divattervezőt is ismerünk, akik nemzetközi színvonalú munkát végeznek. Szívesen látnánk őket a pályázaton,”- mondta Borisz Abramovics, az AiRUnion elnöke, egyben a KrasAir vezérigazgatója és a Malév-ot megvásárolni kívánó AirBridge Rt. legjelentősebb részvényese.

A versenyen részt vehetnek azok az érdeklődök, akik divattervezés és ruhakészítés területen szerzett képzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek. A két fordulóból álló pályázatról szakmai zsűri dönt. Tagjai Oroszország divat, design és ruhakészítési szakértői, az AiRUnion elnöke és a légitársaságok szolgáltatási osztályainak vezetői lesznek. „Érdekes konceptuális megközelítés, friss és esztétikus felfogás, és új trendek felé nyitása – ezek a kritériumok meghatározó szerepet játsszak majd a pályázatok elbírálási folyamatában,” – tette hozzá Borisz Abramovics.

A pályázatok beadási határideje március 10. Az első fordulóban, amelynek eredményhirdetését március 15-re tervezik, a zsűritagok kiválasztják a legjobb ruha- és kellékterveket. A második fordulóban zsűri a legjobb kész ruhák között fog dönteni. A pályázat végeredményét 2006. áprilisában hirdetik ki. Az AiRUnion a pályázat győzteseket díjjal és hosszú távú együttműködési szerződéssel jutalmazza majd.


 
 
[ 497 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x