Hétszeres osztályozás
Címlap / Őrület / Hétszeres osztályozás

Hétszeres osztályozás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

A hétszeres osztályozást nyomon követhetjük a természet összes birodalmában, beleértve az emberfeletti és az angyali birodalmakat is 

 

A hétszeres osztályozást nyomon követhetjük a természet összes birodalmában, beleértve az emberfeletti és az angyali birodalmakat is. Ebben a tanulmányban az Egy, a Három és a Hét megnyilvánulásait főleg, mint az emberi vérmérsékletet és képességeket tárgyaljuk, bár bizonyos utalásokat teszünk a színekre, a drágakövekre és egyéb összefüggésekre is. Mindegyik sugarat külön-külön tárgyaljuk és a teozófia megvilágításában utalunk kapcsolatukra a Szentháromság személyeihez, az emberiség fő csoportjaihoz és tulajdonságaihoz a legmagasabb és a legalsóbb megnyilvánulásokban. Utalunk a módszerre, amivel a különböző sugarak típusai eredményt érnek el, a jellemnek az ember testeivel kapcsolatos fogyatékosságaira, a számokra, drágakövekre és jelképekre.

Amint majd látjuk, a teljesen tiszta sugár-jellem ritka, az eszmék, a vérmérséklet és a módszerek változásainak következtében a sugarak keveredése az általános, de az ismertetés céljából mégis viszonylag tiszta sugár-jellemeket írtunk le. A szellemi Én, az Egyéniség fejlődési helyzete vagy „kora” határozza meg rendszerint azt a szintet, amelyben a sugár tulajdonságai és erényei megmutatkoznak és a fogyatékosságokat leküzdeni képes. Általános szabály szerint minél előrehaladottabb az Én, annál jobban meg lehet különböztetni személyiségében a fő sugarat.
Dobosy Ildikó
Fejtsd meg a 7 pecsétes titkokat! - Irány a játék!

 
 
[ 451 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x