Milyen lesz a Disznó évben születő gyermek?
Címlap / Otthon / Milyen lesz a Disznó évben születő gyermek?

Milyen lesz a Disznó évben születő gyermek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Igazi kis Pumuklit várhatunk! Égető tűz és csupa szívjóság. A kínai horoszkópban minden év az öt elem egyike által uralt, és valamilyen polaritása is van. A Tűz-yang karakter, vagyis a tűz elem, és a yang polaritás jellemzi és az idén születő gyermekekeket. De milyenek lesznek ők? Nézzük a bölcs kínaiak előrejelzését!  

Ez egy tízévenként ismétlődő periódus a kínai asztrológiában színezi az évkörök képét. Most tehát az öt őselem közül a TŰZ uralja a jegy szülötteit.
A Tűz emberek mondhatni elemükben vannak idén.

Milyen a Tűz elem természete?
Először is, könnyen fellobban, könnyen lelkesedik, viszont hamar ellanyhul, mivel nem túl kitartó. Nem a lustaság, hanem a csüggedés és az unalom okán. Hajlamos lehet a célegyenesben feladni céljait, hogy "ugyan már, minek az nekem". A Tűz embert tehát biztatni kell, hogy legyen, ami táplálja a tüzét. A Tűz abszolút szeretetéhes. A sztárvilág tele van Tüzekkel, hiszen ők eleve a társaság középpontjában találják magukat, mivel "világítanak", ezért mindenki rájuk figyel.

A Tűz nagy újrakezdő, nem véletlen, hogy a jelképe a hamvaiból feltámadó főnixmadár.
Ha a Tűz-ember életében már régóta minden rendben van, az unalmas – ilyenkor hajlamos felgyújtani maga körül mindent, hogy megújulhasson. "Értelmetlen" válások, új hivatásba kezdések, rendszerint valami teljesen más területen.

Híres Tűz-yang Arnold Schwarzenegger, a győztes típusból: ő egyszer már világhírű lett, mint testépítő világbajnok. Aztán lett belőle sikeres akciófilm-színész. Aztán népszerű szenátor. Ki tudja, milyen ötletei vannak még? A kevésbé sikerre termett Tüzeknél is láthatjuk a többszöri karriermódosítást – és akkor még enyhén fogalmaztam.
Talán hasznos lehet tudni, hogy a Tűz-ember így működik, mert ha nem érti saját magát, akkor tökéletesen le tudja rombolni az életét egyik pillanatról a másikra. Aztán újból felszárnyal, mint a főnix, környezete nagy meglepetésére – ezzel személyes példát tud mutatni a semmiből való újrakezdésre. Amúgy is nagy motivátor, lángra tud gyújtani másokat. Szóval a "csapatépítők" és a multilevelesek közt is sok a Tűz-ember. Egyébként, ha multilevel, akkor legalább ötfélének a tagja, és folyton változtat, kilép-belép, lelkesedik, csügged, újrakezd… Ingeréhes.
Az új, izgi dolgok tartják mozgásban. Fontos is, hogy mozogjon, különben tüze befelé fordul és önmagát kezdi el égetni.

Ilyen önemésztő tűz lobog Anthony Hopkins eszelős tekintetében (A bárányok hallgatnak). Ez a befelé égés megnyilvánulhat a tüzes szenvedélyek önpusztító mértékű művelésében, pl. tüzes alkoholok fogyasztásában. A harag is tűz-természetű érzelem – az önpusztító Tűz-ember gyakran tör ki haragrohamokban, rombolva emberi kapcsolatait, miközben mindennél jobban vágyik arra, hogy szeressék.

A Tüzeknek óriási, forró szívük van, csak nagyon hajlamosak a gyors váltásokra érzelmeikben is. Ezzel együtt nagyon szeretnivaló emberek, akik ötleteikkel, lobogó fantáziájukkal, kiszámíthatatlan, optimista lényükkel színessé teszik az életet. A Tűz-yang gyerekek kifogyhatatlan energiájúak, de hirtelen elfáradnak (pláne ha „unalmas” tankönyv felett érik őket), tele vannak meghökkentő ötletekkel, és szüntelenül foglalkoztatják a szüleiket.

Ha egy Tűz gyerek csendben van, az gyanús. Viszont mindent megtesznek a szeretetért – büntetéssel lehetetlen őket munkára serkenteni. Egy lelkes tanár hatására lehozzák a csillagot is az égből. Híres Tűz karakter Pumukli. Azt hiszem, ez mindent elmond a Tűz-yang gyerekekről!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 5586 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x