A dzsungelek királynője
Címlap / Otthon / A dzsungelek királynője

A dzsungelek királynője

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

A tigris. A természet egyik legcsodásabb alkotása, Mozgása művészet. A csíkos házi cicák gyakran kapják a Tigris nevet, mintázatuk alapján. A Micimackó rajzfilm egyik legnépszerűbb figurája is Tigris. Hiteles írások tanúsítják, hogy nem csak a mai szemet és a rajzfilm ipart fogta meg a tigrisnek, ennek a kihalóban lévő csodamacskának az alakja, hanem egyes történelem kezdetén élt népek is oltárra emelték, egyenesen istenként tisztelték. Amit mi elmondunk róla, csupán szelíd kivonata a tigrisekről szóló irodalomnak... 

 

A tigris. A természet egyik legcsodásabb alkotása, Mozgása művészet. A csíkos házi cicák gyakran kapják a Tigris nevet, mintázatuk alapján. A Micimackó rajzfilm egyik legnépszerűbb figurája is Tigris. Hiteles írások tanúsítják, hogy nem csak a mai szemet és a rajzfilm ipart fogta meg a tigrisnek, ennek a kihalóban lévő csodamacskának az alakja, hanem egyes történelem kezdetén élt népek is oltárra emelték, egyenesen istenként tisztelték. Amit mi elmondunk róla, csupán szelíd kivonata a tigrisekről szóló irodalomnak.

A királynő haragoszöld palotája: A dzsungel
Az Indiai királytigris hazája az egyik legtitokzatosabbnak tartott földrész India. Megtalálható a valamikori Szovjetunió keleti tartományaiban, de Kínában is. Kínában az óriási lakatlan területek biztonságot nyújtanak ennek a szépséges ragadozónak, de élettere csökken és egyre nagyobb erőfeszítésbe kerül populációjuk megóvása. Hazájának mondható a szumátrai őserdő is. Becslések szerint közelítőleg 4-5 ezerre tehető a szabadon (tehát nem természetvédelmi területeken és rezervátumokban) élő tigrisek száma. A szigorú védelmi törvények miatt számuk mára állandósul, esetleg gyarapodhat is.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4491 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x