Farsangi parádé: Mibe öltözzön a gyerek? (Álarc sablonnal!)...
Címlap / Otthon / Farsangi parádé: Mibe öltözzön a gyerek? (Álarc sablonnal!)

Farsangi parádé: Mibe öltözzön a gyerek? (Álarc sablonnal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nincs még kész a farsangi jelmez? Tudod, hogy a legfontosabb része a gyermek jelmezének az álarc? A tekintet mindent elárulja, minek öltözött! Készülj velünk a farsangra, alkoss együtt gyermekeddel! 

Alig múlt el a karácsonyi készülődés időszaka, máris itt a farsang, és vele együtt a nagy kérdés: milyen jelmezbe öltözzön a gyerek?
Nos a legegyszerűbb elmenni a jelmezkölcsönzőbe, és megvenni a megfelelő jelmezt.

Én most mégis arra bíztatok mindenkit, vegyék elő a kreativitásukat, az ollót, ragasztót és még néhány alapanyagot, régi, kinőtt ruhákat, és alkossuk meg együtt a farsangi jelmezt!

A nagy sablonért Katt a képre!


Macska álarc

Anyagok:

  • világos barna fotókarton
  • kenderfilc
  • fekete és natúr gyapjú
  • nemezelő tű
  • szivacs
  • vékony drót
  • ragasztópisztoly
Cica

Elkészítés:

Ezt az álarcot tűnemezeléssel készítjük el. Az eljárás lényege-egy vékony, nemezelő tű segítségével a megfelelő alapr a kenderfilcre) szurkáljuk a gyapjú csíkokat.
Cicamica

Vágjuk ki az álarcmintát, tűzzük fel a kenderfilcre, és így vágjuk ki. Tegyük a kivágott filcet a szivacsra, tetszés szerint kezdjük el a csíkokat felszurkálni. Az orr részt alakítsuk ki fekete gyapjúból.
Macsek

Ha elkészültünk az egész felülettel, vágjunk a vékony drótból 15 cm-es darabokat, a két végét szúrjuk át a filcen és kunkorítsuk bajusz formára. Végül a barna papírból is vágjuk ki az álarc formát, és az elkészült filclapot ragasszuk fel rá.

Ruhának világos krémszínű harisnyát és hasonló színű pólót adhatunk, amire fekete szigetelőszalagból ragasszunk csíkokat. A cicus farkát elkészíthetjük egy felnőtt méretű csíkos zokniból, amit kitömünk vattával, és a harisnyához varrunk.( érdemes a zokni bőségéből bevarrni, így szép vékony farkincát tudunk készíteni)

sziamiaú

Holnap egy különleges almafa-jelmezzel készülünk Nektek!

Nagy Ágota
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 21662 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x