HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-20
Címlap / Otthon / Dizájnos és hasznos magyar újdonság

Dizájnos és hasznos magyar újdonság

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-20

A különleges ajándék szinte hívószó így karácsony közeledtével, főleg a gyerekek számára. Na de mitől különleges? Egyedi? Személyre szabott? Hasznos? Elektronikus? Mind együtt? Érdemes bogarászni a magyar designer termékek között. Megszoktuk már, hogy az egyedi termékekhez gyakran elég borsos áron lehet hozzájutni. Vannak azonban üdítő kivételek. Egy fiatal magyar tervező megalkotta az első írásfejlesztő tollat, aminek különleges formáját a gyerekek is díjazták. Utolsó pillanatban felmerült ajándékötletnek sem utolsó az UO toll. 

 

Bagó Ákos Károly ismert formatervező itthon, többször keltette fel a magyar design szakma figyelmét előremutató, jól hasznosítható tárgyaival. Amellett, hogy nem mindennapi formájával kitűnik a íróeszközök közül, írásfejlesztésre is alkalmas, sőt, kimondottan erre a célra hozta létre a tervező. Az UO toll esetében nem kell mélyen a zsebébe nyúlni senkinek, ha különleges, jól használható magyar terméket szeretnénk ajándékozni karácsony alkalmából.


Egyre több tanító, tanár panaszolja, hogy sok a rosszul olvasó, rosszul író gyerek.  Folyamatosak a viták arról, hogy mekkora szerepe van ebben az elektronikus írásbeliségnek, a számítógép használatnak. A választól függetlenül biztos, hogy a kézírás még sokáig fontos lesz, és az írásfejlesztés folyamatos legalább az érettségiig: a diákok jegyzetelnek, házi feladatot, fogalmazást, dolgozatot írnak. Biztosan sokan kapnak különböző elektronikus kütyüket karácsony alkalmából, és ez így is van jól, de jó, ha tudjuk, nem csak ebben gondolkozhatunk.


A tervező egy olyan univerzális tollat szeretett volna megalkotni, ami nem csak a súlyos írásproblémákkal küszködőknek lehet hasznos. Az írásfejlesztő toll sajátossága, hogy speciális kialakítása által az ujjak automatikusan a helyes ceruzafogásba kényszerülnek. A gyerekeknek segít, hogy a biztos fogással könnyebbé váljon a betűformálás, ezáltal javuljon az íráskép; a balkezesek is jó hasznát veszik, mert látják az írásukat, egyenesebb testtartást tesz számukra lehetővé, és írás közben nem maszatolják a már leírt sorokat. A merész és dinamikus vonalvezetésű tollak három méretben kaphatók, méghozzá óriási színválasztékkal. Idén elkészült a magyar design széria is, amely kiváló ajándék karácsonyra külföldi barátoknak, rokonoknak - akiknek szeretnénk magyar, de nem tucat ajándékot adni.

A tollak megvásárolhatóak számos fővárosi és vidéki üzletben, papírboltban vagy a UO toll webshopján keresztül: http://www.uotoll.hu/webshop.html

Ár: 1690 Ft ( a webshopban)

További információ:
www.uotoll.hu

 
 
[ 5486 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x