Gyógyítsuk homeopátiával a náthás babát!
Címlap / Otthon / Gyógyítsuk homeopátiával a náthás babát!

Gyógyítsuk homeopátiával a náthás babát!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-27

A beteg babáért az egész család aggódik - mindent megtennénk, hogy segítsünk rajta, szeretnénk újra egészségesnek és vidámnak látni. Kisebb betegségeknél, idényszerű megfázásnál elég lehet, ha a szelíd gyógymód, a homeopátia módszerét választjuk. 

 

Anyaként gyors, hatékony kezelésre vágyunk, de nem mindig a gyógyszer és az antibiotikum a megoldás!

Ha enyhék a tünetek, vagy elkapjuk a betegséget a kezdeti stádiumban, akkor bevethetjük a homeopátia kelléktárát. A gyerekek még érzékenyebbek, mint a felnőttek, így meglepően jól reagálnak a készítményekre. A kezelés haszna, hogy az antibiotikumokkal szemben szelíd megoldás, nem teszi tönkre a kicsi bélflóráját, nem alakul ki immunitás egyes gyógyszertári készítményekkel szemben.

Ismert a „kezdeti rosszabbodás” szakasza, hiszen a kezelés beindítja a szervezet öngyógyító képességeit. Természetes, hogy szülőként első reakciónk az ijedtség, de a tünetek felerősödése átmeneti, hogy utána bekövetkezhessen a teljes gyógyulás.


A gyógymód lényegében alacsony hatóanyag-koncentrációjú szerrel idézi elő a tünetek mérséklődését - a szervezet áthangolásával, harmonizálásával küzdi le a betegséget. Ügyelni kell a tárolásra és a használatra! Fontos, hogy ne tartsuk mikrohullámú sütő, tv, számítógép  mellett a kis fiolákat. A készítmények finom, gyógyító rezgéseket tartalmaznak, melyek könnyen károsodnak. Ha a baba már ismerkedik a fogápolással, akkor a fogmosás és a homeopátiás golyócskák használata között teljen el legalább fél óra.

Megelőzésként is kiváló a homeopátia, különösen az őszi időszakban, amikor a télre készítjük fel a baba szervezetét. Jól használható figyelemzavar, szorongás, allergia, alvási zavarok esetén is.

Leggyakrabban a Belladonna nevű szert alkalmazzunk - lázas állapotú kis betegnél kiváló gyógyír lehet! Hányásnál és hajfájásnál beválik a Pulsatilla, míg nyugtalanságra, görcsös panaszokra a Chamomilla lesz a megoldás.

A beteg babával, kisgyermekkel mindig forduljunk gyermekorvoshoz, hiszen a homeopátia alternatív gyógymódként elfogadott.

 
Kunsay Melinda

Kép: Michal Marcol - FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2970 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x