Reflexológia a fogakért
Címlap / Otthon / Reflexológia a fogakért

Reflexológia a fogakért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

A testünkben fellépő panaszok enyhítésére sok esetben elég ha természetgyógyászhoz fordulunk, hiszen a tőlük kapott segítség kímélő hatással van szervezetünk egyéb területeire. Balázs István természetgyógyász csütörtöki rovatában gyógyult eseteit adja közre.  

 

Újonc kiképzés idején Tamás paradontózist kapott. Minthogy kizárólag  az újonc konyháról étkezett (ahol órákig áll a főzelék és a saláta vízbe áztatva), valószínűnek látszott, hogy itt vitaminhiányról van  szó. Foghúsa időnként annyira fájt, hogy emiatt három hétig nem tudott szolgálatot teljesíteni.


Az hadsereg elhagyása után a helyzet valamit javult.

A foghús-masszázs és a foghús lecsípése ellenére, amivel a helyzeten  javítani próbáltak, Tamásnak 42 éves korára meglazultak a fogai. Ekkor  hallott először a reflexológiáról, és elkezdte a felső és alsó  állkapocs zónáit masszírozni, amit megtanítottam neki. Erre napi 5-5  percnyi masszázst rendeltem mindkét lábára. Tartós javulást ért el a fogíny vérellátottságában. Az építőanyagokban való hiányt úgy pótoltuk, hogy átállítottuk az étkezését, a rendszeres masszázs hozta rendbe a gyomor, a nyombél és a máj szerveit. Az eredmény nem is maradt el. Egy hónap múlva jelentős javulást észlelt, másfél év elteltével pedig a paradontózis utolsó maradványaitól is megszabadult





 
 
[ 2822 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x