HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Otthon / Utcai felvilágosítással a drogok ellen

Utcai felvilágosítással a drogok ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

Bár egyes jelek csökkenő tendenciára utalnak, különösen azokban az országokban, ahol a nagyarányú előfordulás régóta fennálló jelenség, a kannabiszhasználat Európában történeti szempontból nézve továbbra is magas szintű, és a szernek kiterjedt, viszonylag stabil piaca van. 

 

Rendezvénynaptár
Az EMCDDA (Kábítószer és Kábítószerfüggőség Európai Megfigyelőközpontja)  használt már marihuánát, míg Európában 77 millió felnőtt próbálta ki saját bevallása szerint.

A Drogmentes Magyarországért Maraton a hazánkat érintő kábítószer probléma ellen igyekszik fellépni. A mozgalom tagjai a minden évben megrendezett 42 napos ország körüli futásukról ismertek. Ilyenkor több mint kétezer kilométert futnak településről-településre, iskoláról-iskolára azért, hogy drogfelvilágosító előadásokat tartsanak a jövő generációinak.


A mozgalom önkéntesei az év további részében is tartják a kapcsolatot az iskolákkal, és szívesen eleget tesznek minden meghívásnak. Ezenkívül gyakoriak a múlthéten megrendezett, és a szerdai naphon tartott utcai füzet osztások is. Ilyenkor Az igazság a drogokról című kiadványt kapják az érdeklődők a kezükbe, amelyből hiteles adatokat tudhatnak meg a kábítószerek veszélyeiről.

Az aktivisták a füzetosztást kitartóan végzik alkalomról alkalomra, így minél inkább tudatosítják az emberekkel azt, hogy nincs szükség a drogokra azért, hogy boldogabb életet éljenek. Ellenkezőleg, ahogy azt L. Ron Hubbard amerikai humanitárius, akinek a kutatási eredményeit a mozgalom felhasználja, meg is jegyezte egyszer:  „A drogok megfosztanak azoktól az érzésektől és örömöktől, amelyek az élet egyetlen értelmét adják!”

A szétosztott füzetek az ismerősökön, barátokon keresztül eljuthatnak olyan kezekbe is, ahol megelőzhetik a füves cigi, vagy a fecskendő kézbevételét, és megmenthetik a személyt és közvetlen hozzátartozóit, a függőség okozta gyötrelmektől.
 
 
[ 1574 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x