Most múlik pontosan...
hirdetés
Címlap / Pasizás / Most múlik pontosan...

Most múlik pontosan...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Az ember nem tudja, hirtelen merre van a fent és a lent, csak áll és bambán bámul a távozó után… Aztán jönnek az ismeretlen, idegen szingli órák, napok és hetek. Az ember először fel sem fogja, mi történt vele, próbálja úgy élni a mindennapokat, ahogy addig, de nem megy. A napi rutin egyik fontos alkotóeleme hiányzik… Jönnek a barátnők, barátok, fogják a kezünket, törölgetik a könnyeinket, programokat szerveznek, meg-megnevettetnek… Mi pedig rossz esetben próbáljuk visszaállítani a visszaállíthatatlant, újratölteni az expasit! 


Rendezvénynaptár
És akkor egy végeláthatatlannak tűnő folyamat kezdődik! A könyvesboltokban, az interneten könyvek, magazinok, önsegítő kurzusok tömkelege hirdeti a megoldást, hívogatnak minket, mint Odüsszeuszt a szirének. Az ember vagy hajlik a változtatásra, vagy nem. A tapasztalat azt mutatja, hogy nem bírjuk elengedni a másikat, nem tudjuk magunkévá tenni a gondolatot, hogy ennek már vége, most önállóan kell boldognak lenni. Mivel ezért az egyedülálló boldogságért aktívan tenni is kellene, az ember lányának többnyire nem sok kedve támad ilyesféle megoldásokra…

Szívesebben nyafogunk még mindig kedvenc barátnőnk vállán, mert el akarjuk mondani valakinek, hogy a fájdalmunk elviselhetetlen, hogy a hiány pótolhatatlan, hogy a szívünkön olyan seb esett, ami már sosem fog összeforrni, hogy az élet már sosem lesz olyan, amilyen előtte volt.

És akkor egy borozgatós, sorozatfüggős estén újabb megoldás ígérkezik az internetről! A jós! Aki jövőt, utat, irányt mutat, lehetőségeket tár fel és minden jóval biztat majd…

Időpontot kérünk, elmegyünk, kártyát vettetünk és várjuk, hogy a jövőnket megoldja valaki! Magas, szőke férfi felemás cipőben, két nap múlva a liftben! A válasz valóban ígéretes… A biztonság kedvéért egy másik jóshoz is elmegyünk, hogy az előző igazát bebizonyítsuk saját magunk számára. Varázsgömb, fekete macska - magas, barna férfi egy hét múlva a parkban. Az igazság megmutatkozik! Pozitív kilátások, komoly fejlemények a jövőben.

Ennyi nem elég, hiszen az igazat mégiscsak egy jó asztrológus tudja! Utánajárunk, felkutatjuk, keresgéljük a pontos időpontot a csillagos égen, hogy a lehető legprecízebb előrejelzéssel a táskánkban vonulhassunk haza. Csodálatos képlettel áldottak meg minket az égiek! A jövőben rengeteg a lehetőség, erre is, arra is, jó munka, utazás, szerelem, bármi lehet, hiszen a sorsunk saját kezünkben van! Nehéz feldolgozni!!! Az lesz, amit holnap teszek… Ha örülök a napsütésnek, boldog leszek, ha az elmúlt szerelem fájdalma jár az eszemben, boldogtalan… Rajtam múlik minden! Na de ki tud ekkora felelősséggel együtt élni?

Este bekuckózzunk magunkat kedvenc fotelünkbe, bámuljuk a tévé képernyőjét, s felfogni sem tudjuk, miért nem érti mindenki más, hogy elveszettek vagyunk, döntés- és cselekvésképtelenek, összetört szívünket pedig nem tartja össze a világ legerősebb pillanatragasztója sem. Talán várni kéne, hiszen az idő mindent megold. Vagy megsemmisít? Keresgélhetünk tudományos megoldások között, vallási utakra is tévedhetünk, meditálhatunk naphosszat, jöhet bármi, ami pillanatnyi megoldást, feloldást jelenhet a bánat tengerében…

Én a magam részéről hiszek az asztrológusomnak! Hiszem, hogy a sorsom valóban a kezemben van. Nem egyszerűen nehéz, kegyetlenül nehéz minden nap ennek a felelősségnek a súlyával kelni és végigcsinálni a napot.

Buddhista lévén rendszeresen meditálok – a magam boldogságára. Segít, hogy lássam, az élet boldogsággal van tele, akkor is, ha éppen én magam nem vagyok képes meglátni ezt minden pillanatban. Segít, hogy egy-egy pillanatra (!!!) megérezzem, a világ tökéletes, a benne zubogó folytonos változás az élet természetes rendje, hogy néha-néha a „külső megfigyelő” szemével lássam magam és ne megszokásaim függőségében teljen az életem, hanem igyekezzek, hogy minden percben meglássam annak egyedülállóságát és a benne rejlő végtelen lehetőséget, kreativitást.   

Hazudhatunk mindenkinek, elsősorban saját magunknak, hazudhatunk, hogy nem félünk. A félelem pedig folyamatosan nőni fog bennünk. A félelem attól, hogy ez a csoda, a szerelem soha többé nem talál ránk. Hogy ő volt az utolsó férfi az életünkben, akit őszintén, szívből szerettünk, akivel közös jövőt terveztünk. Hogy utoljára dobogott így a szívünk valakiért.

Aztán egyszer csak, talán nem is olyan hosszú idő múlva, mikor már lemondtunk a vágyainkról, ténylegesen elhittük, hogy a nagy Ő nem tér vissza hozzánk, amikor hozzászoktunk a megváltozott napokhoz, amelyek mindennapokká váltak, újra megmutatkoznak a félelmeink. Azok a félelmeink, amelyek még az előzőeknél is valóságosabbak lesznek. Amelyek azt suttogják, hogy amikor épp rohanásban vagyunk és nem számítunk rá, amikor már feladtuk, nem várjuk, nem tervezzük - smink nélkül, csapzottan az utcára lépünk és szembejön valaki, aki újraéleszti bennünk az érzést, és megint megtörténik a csoda!! Szerelmesek leszünk…

http://www.agathaseymour.com/


Képek:
www.dreamstime.com - Couple loving
www.dreamstime.com- Love is in the air


 
 
[ 517 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x