Hatalmas pénisszé fajult a szerkesztőségek vitája
Címlap / Hatalmas pénisszé fajult a szerkesztőségek vitája

Hatalmas pénisszé fajult a szerkesztőségek vitája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Két német újság, a Taz és a Bild hét éve tartó ádáz háborúja újabb fordulatot vett: a Taz berlini székházára kitette a rivális főszerkesztőjének pucér szobrát egy hatalmas ágaskodó pénisszel. 

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a méretes nemi szerv akár hízelgő is lehet, fontos hangsúlyozni, hogy a szobor pénisze pár emelettel feljebb a végén egy kobrává alakul át.


Az sem véletlen, hogy a fő motívum a főszerkesztő megnyújtott férfiassága: a háború hét éve azért robbant ki a baloldali Die Tageszeitung (Taz) és a jobboldali Bild között, mert az előbbi a Bild bulvár stílusát gúnyoló szatirikus cikkben foglalkozott a rivális főszerkesztőjének péniszével. A Taz egészen konkrétan azt írta, hogy a Bild főszerkesztője, Kai Diekmann sikertelen pénisznagyobbító műtéten esett át.


A nem túl finomkodó műanyag szobrot egy Peter Lenk nevű művész készítette. A többi figura híres, szenzációhajhász Bild bulvár címekre utal. Ilyen például "Az első gól, amit pénisszel szereztek".


Diekmann azt mondta, nem tervez jogi lépéseket, de hozzátette, hogy ezzel nincs vége az ügynek.



(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4739 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x