HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-19
Címlap / Psziché / A Pénz és a Szeretet

A Pénz és a Szeretet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-19

Az ókori világ számára a pénz Szent Ajándék volt a Föld Anyától és az Ég Atyától, Isten és az Emberiség között. A Római Birodalom működése alatt a pénz elvesztette szent erejét és csak egy csereeszköz maradt. Azóta a szegénység, az erőszak, a háborúk által okozott félelem az, ami körülveszi a pénzt és annak energiáját.  

 

A kvantumfizika szerint az Univerzumban minden energiából épül fel, amely akkor válik nyilvánvalóvá számunkra, mikor az adott információra fordítjuk a figyelmünket. A pénz is energia, és az energia határtalan, korlátlan.

Megtanultuk a kvantumfizikában, hogy az energia oda áramlik, ahova a figyelem irányul. Csak a félelem és a korlátozott hitrendszer (gondolati és érzelmi minták összessége) teszi a pénzt "piszkossá" vagy "minden rossznak gyökerévé".Tudjuk, hogy létezik tudatos választás, és ezzel a választással újra kapcsolódhatunk a pénz szent eredetéhez. Amikor megváltoztatjuk a véleményünket a pénzzel kapcsolatos dühről, félelemről, kapzsiságról, és ahogy a szeretet, a megbocsátás és a bőség kerül előtérbe a pénzzel kapcsolatban, akkor képesek vagyunk változtatni életünkben a pénz áramlásán, és a pénz áramlását mások életében is segítjük, a világ minden táján.

Amint elkezdjük megváltoztatni a pénz energiájához kapcsolódó gondolatainkat és érzelmeinket, amint újradefiniáljuk a pénz, mint Energiát és Szeretetetet, meghozzuk minden pénzügyi tranzakciónkba a Szeretet Erejét.

 
 
Amikor készen állunk, hogy megnyissuk a szívünket, és beengedjük a pénz energia áramlást bőségesen az életünkbe, akkor létrehozunk egy teret, a Béke és az Öröm terét magunkban. Innen, a Harmónia Teréből aztán vissza tudjuk küldeni a pénzt a Világba, hogy áramolhasson, Szeretettel és Hálával.

A pénz úgy folyik át a Bolygónkon, mint a vérerek - betegség betegséget okoz, de Szeretettel átitatva létrehoz egy új, Egészséges Életet.


 
 
[ 4664 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x