3 tipp a felejthetetlen nyaralásért
hirdetés
Címlap / Psziché / 3 tipp a felejthetetlen nyaralásért

3 tipp a felejthetetlen nyaralásért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

A legtöbben hónapok óta várjuk azt a néhány pihenéssel töltött napot, mely végre megajándékoz a szabadság és kikapcsolódás élményével. Fontos, hogy ilyenkor valóban ki tudjuk pihenni magunkat, így később feltöltődve, energiával telve tudjuk majd folytatni a dolgos hétköznapokat. Lássunk most néhány tippet ehhez!  


Rendezvénynaptár
 
1. Légy spontán!

A nyaralás megtervezésekor többnyire figyelembe vesszük a helyszín sajátosságait, a különböző programlehetőségeket, mindezt összevetjük az elképzeléseinkkel, a vágyainkkal, és annak megfelelően döntünk. A tervezés ellenére azonban nem szabad megfeledkezni a spontaneitásban rejlő örömökről.

Egy nem tervezett program, egy hirtelen jött ötlet, egy spontán lehetőségre rávágott igen mind-mind jó alkalmat jelentenek arra, hogy megéljük a személyes szabadságunkat, valamint új élményekre tegyünk szert.


2. Légy kísérletező!

A nyaralás fő értéke abban rejlik, hogy kiszakít bennünket a hétköznapok megszokásából. Épp ezért érdemes a rutint hátrahagyva merésznek lenni a választásainkban, a döntéseinkben: nyitni, kísérletezni, merni változtatni.

Egy-egy új íz kipróbálása, vagy étel megkóstolása, a komfortzónánkon kívül eső programokon való részvétel, új emberekkel való megismerkedés, összebarátkozás pozitív élményekkel, és élettapasztalatokkal ajándékozhatnak meg.


3. Légy megengedő!

A nyaralás lényege a szabadság. Érdemes tehát megengedőnek lennünk önmagunkkal, vagy a környezetünkkel szemben. A pihenés során próbáljuk megadni a testünknek, és a lelkünknek mindazt, amire a hétköznapok során talán nincs lehetőségünk.


Fontos, hogy ilyenkor ne gyötörjön bennünket a bűntudat a napközbeni alvással töltött órák, vagy esetleg a harmadik gombóc fagyi miatt.
 
 
[ 4506 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x