Siker, amire mindenki vágyik… De mi is ez?
Címlap / Psziché / Siker, amire mindenki vágyik… De mi is ez?

Nyiri Helga

Siker, amire mindenki vágyik… De mi is ez?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Terapeutaként nap, mint nap találkozom ezzel a kérdéssel. Sokan keresnek fel azért, mert sikerre vágynak, mert sok pénzt akarnak. Szinte megszállottan akarjuk és vadásszuk a sikert. A médiából is ez folyik különböző aspektusokból. Az emberek még ma is azt hiszik, hogy akkor lehetnek valakik, ha a világ elismeri őket. Az számít értéknek, ha elismer a külvilág.  

De ez egy csapda, mely hatalmas szakadékot húz közted és a valódi önmagad között. Ami aztán oda vezet, hogy bár rendkívüli erőfeszítésekkel eléred a hőn áhított sikert, de nincs egy perc sem, amit élvezni tudnál belőle. Az egyik gyakran előforduló téma manapság a praxisomban, az életközép válság kezelése. Tetszik nekem ez a kollektív tudati definíció, ami leegyszerűsítve úgy hangzik: ki vagyok én?
 
Erős kérdés ez manapság. Az a helyzet, hogy elég mélyre tud vinni, ha valóban meg akarod fejteni. Számos spirituális irányzat igyekszik ehhez kulcsot adni, megfejteni, kibogozni, több, kevesebb sikerrel.ű
 
Pedig a kulcs te magad vagy. Senki sem fedezhet fel téged, csak te magad. Tudjuk támogatni ezt az utat, de a szándékot neked kell megfogalmazni és útnak indítani ahhoz, hogy megtaláld mindazt, amit elveszítettél önmagadból.
 
Amikor önmagadként létezel, akkor az a csoda. Hányszor hallom, hogy hiszek a csodákban. Tényleg, akkor hogy lehet az, hogy magadban nem hiszel? Még mindig kifelé nézel, és onnan várod azt, hogy azt mondjuk: de jó vagy, de ügyes vagy, de szép vagy, de jó vagy és sorolhatnám.
 
Ne tedd ezt magaddal! Ne mástól várj dicséretet, elismerést, megbecsülést. 
 
 

Első lépésként ismerd el magad!

Ott vagy, ahol lenni szeretnél? Olyan emberek vesznek körül, akik támogatnak, szeretnek, kedvesek és jó kedvűek? Azt csinálod napi 8 órában, ami a szíved vágya? Örömmel és hálával kezded és zárod a napod? Adósságok és hitelek nélkül élsz? 
 
Az otthonod téged tükröz. Amilyen az otthonod, az vagy te ebben a fizikai világban. Tele van a házad lomokkal? Kifolyik a szemét a kukából? Ott figyel minden régi emlék a polcokon? Őrzöd a gyerekek babaruháit, játékait? Tele a szekrény olyan ruhákkal, amiket évek óta nem hordasz, de gondolod, majd belefogysz vagy újra divat lesz? A padláson, a pincében, a garázsban a lakásból lehordott nagyon fontos, ám ki ne dobjuk, mert valamire jó lesz kacatok tömkelege? 
 
Ha a fenti kérdések némelyike, netán mind beakadt, akkor itt az idő, hogy megrázd magad és tegyél magadért! 
 

Ismerd el önmagad! 

Ez azt jelenti, hogy olyan hivatásod van, ami örömmel tölt el. Nem a pénz miatt csinálod, hanem akkor is ezt választanád, ha a pénz nem számítana. Naponta 8 órát töltesz ezzel a tevékenységgel, szóval nem mindegy, hogy robot vagy hivatás. Ébredés után, nem a reggeli rutinba kezdesz, pláne nem úgy, hogy ötször csaptad le az ébresztőt. Ébredéskor hálával indítsd a napod, lásd és érezd, hogy ez a nap is egy csoda. Örülj annak, hogy élsz! Érezd át ezt az energiát!

Tudd, hogy ma mit szeretnél!

Az otthonodban csak olyan dolgok legyenek, amiket szeretsz. Minden régi kacattól ideje megválni. Bent tart a múltban minden emlék. Pláne, ha akkor boldogabb voltál, mint most… Szerezz be néhány olyan dolgot, amire most vágysz: párnák, kristályok, illatok, új színek. Érezd a harmóniát, hiszen ez a te bázisod! Ez a biztonságos szent helyed. Selejtezz a ruhák között, a garázsban, a padláson.

 
 
Legyen finom ételekkel teli a hűtőd és legyél ezért is hálás!

Válogasd meg a körülötted lévő embereket. Legyen körülötted vidámság, kedvesség, nevetés és hála.

Innen nézve: akarsz még sikert? Akarod még, hogy kívülről ismerjenek el?

Minden egyes pillanatban, amikor magadat választod, az univerzum megsokszorozódott erővel támogat téged és minden pillanat, amikor mások miatt cselekszel, vagy nem cselekszel, a pokol hangulatát kelti, mert ennek van ideje most.
 
A siker az, amikor önmagad vagy és önmagad éled. De ezt már nem sikernek hívjuk, hanem csodának! 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4858 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x