Kapcsolatod egyszerűen megváltható: Add fel!
Címlap / Psziché / Kapcsolatod egyszerűen megváltható: Add fel!

Kapcsolatod egyszerűen megváltható: Add fel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Egy rossz párkapcsolat kívülről akár cukormázzal leöntött fánknak is tűnhet. De hidd el, hogy nem minden a felszín! Ha benne vagy egy ilyen se vele-se nélküle helyzetben, és az alábbiakat tapasztalod, akkor az csak felőröl és lelkileg tönkretesz téged. Eljött az ideje, hogy a sarkadra állj és magad mögött hagyd a múltat! Add fel az eddigi életet és menekülj, hiszen csak így valósíthatod meg önmagad!  

1. A szabadidős tevékenységeidnek vége.

Van az a típus, akinek életében megjelenik a szerelem, majd szépen lassan valami egészen mássá alakul a dolog. Egyszer csak azon kapja magát az ember, hogy a barátai és a rokonai sem nagyon hallanak felőle, mindig van valamilyen indok az elmaradásra. Szerinte nincs is szüksége párjának arra, hogy a szeretteivel vagy a barátaival legyen, hiszen ő mindig ott van mellette. Micsoda romantikus gesztus... A valóságban ez bizony a kisajátítás egy csúnya megnyilvánulása, aminek következtében aranykalitkában érezheti magát az érintett, hiszen szó szerint megszünteti számára a kapcsolatot párja a külvilággal. 

 

2. Mindent leszól, amit csinálsz: sosem lehetsz elég jó.

Hobbid nincsen innentől kezdve, hiszen az a spirituális hókuszpókusz, amivel foglalkozol, oltári nagy baromság, ami csak időpocsékolás. Lehet neki magyarázni, hogy ezek pedig nagyban segítették eddig is az életet, bármiről is van szó, a kedves le fogja szólni, jó eséllyel még egy kiadós konfliktus is kerekedik majd a beszélgetésből. Pusztán csak azért, mert a kedves véleménye szerint minden fölösleges időpocsékolás, ami nélküle történik, és természetesen ő mindent jobban tud mindenkinél.
 


3. Egyik féltékenységi roham követi a másikat.

Ha már megjelenik a féltékenység, az csupán annyit jelent, hogy önmagában nem bízik az illető. Így természetesen hogyan is lehetne elvárni azt, hogy a másikban bízzék? Érthető módon rettentően bosszantó tud lenni, amikor állandóan kérdezősködik, hogy kivel, miért, hova és minek, ráadásul még folyamatosan ellenőrizget is, mintha ő lenne a Nagy Testvér, akinek szeme mindent kell, hogy lásson, füle mindent kell, hogy halljon és elméjének minden egyes szegletének tudnia kell mindenről. Ez a mentalitás semmiképpen sem nevezhető egészségesnek, főleg, hogy egyáltalán semmi ok sem lenne féltékenykedni. Emellett, ha mégis létrejön egy baráti összejövetel, akkor máris ott a dühroham, hogy mi az, hogy nélküle és a háta mögött titokban történt a szervezkedés? Biztosan megcsalás van a dologban–gondolja.

 

4. Még nem engedte el a múltját, rád vetíti ki csalódásait.

Aki az említett módokon él és viselkedik, az nemhogy sajnos nincs túl az előző kapcsolatán és sebeit folyamatosan felszakítja, de még önmagát sem ismeri. Érthető, hogy ezt látva csak erősödik a másik félben a kiábrándultság érzése. Nyilván senkinek nem esik jól, ha szóba kerül az ex, főleg ha azt folyamatosan szitkozódással teszi, megfejelve némi átkozódással is, ami az egész érintett nemre kiterjed. Ez alól persze te vagy az egyetlen kivétel, de nagy valószínűséggel csak ideig-óráig. A végén már te is ott vagy a pixisben.

 

5. Csak utólag veszed észre, hogy zsarol és manipulál.

Sokszor előfordul, hogy a rossz tapasztalatai és feldolgozatlan múltja folytán nem képes partnered az őszinte kommunikációra, ami egy erősen manipulatív kapcsolatot eredményez. Ott minden egyes beszélgetés során találkozhatsz valamilyen odaszúrással, csak hogy bűntatot ébresszen és lelkifurdalásod legyen. Ha ennek legapróbb szikrája is feltűnik, nincs értelme tovább várni! Lehet mutatni feltétel nélküli szeretettel az utat neki, de nem a mi feladatunk terápiázni, megvannak az erre szakosodott segítők.


Mit lehet ilyenkor tenni? Add fel!

Azt se felejtsük el, hogy minden hasonló esetet mi, saját magunk teremtünk meg és vonzunk be az életünkbe, illetve mi mondunk rá igent újra és újra, amíg ki nem lépünk belőle! Amilyen a rezgésünk, olyan lesz a párunké is. Ő csupán azért érkezett az életünkbe, mert a bennünk lévő rezgés hasonló volt az övéhez. Ezért talált ránk. Az Univerzum azt adja oda nekünk, ami bennünk van, ami belülről fakad. A rezgéseket kizárólag az érzések alapján tudja érzékelni.

Ezért ha rossz kapcsolatot tapasztalunk, akkor pörgessük végig, hogy mit mutat meg nekünk a párunk, mit akar nekünk megtanítani? Mert bizony tükröt tart elénk, ami mindkettőnknek megoldást nyújt, ha ezt észrevesszük. És ha ez megvan, egyszerűen csak ADD FEL és engedd el! 

 
 
Észrevetted, hogy amint feladtad, vagyis elengedted a problémádat, megérkezett annak jutalma is az életedbe? Mert már nem volt benne ragaszkodás és görcs. Egyszerűen szélnek eresztetted, és az érzésedben pusztán csak annyi volt, hogy “ezt akarom”! Vagyis szó szerint FEL ADTAD az égieknek a kívánságodat. Ha ezt teszed, a megoldást is hamarabb megleled, mint gondolnád. Add fel, lépj és valósítsd meg önmagad!

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 16570 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x