Kasztrendszer, nők elnyomása a 21. században
Címlap / Psziché / Kasztrendszer, nők elnyomása a 21. században

Kasztrendszer, nők elnyomása a 21. században

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Belegondoltál már, hogy míg te a nyugati világban szinte bármit megtehetsz, rengeteg nőtársad él a világ másik részén, aki közel sem ilyen szerencsés? Indiában jellemző a nők elleni erőszak, gyakran családon belül. A nők nem rendelkezhetnek a saját életükkel. Hogy miért? Egyszerűen ráfogják a karmára.  

Mit szólnál nyugati ember létedre, ha nem csinálhatnál bármit?


Ha pontosan meg lenne szabva, hogy mit csinálhatsz, mivel foglalkozhatsz, milyen ruhát viselhetsz. Spirituális emberek biztos felhívnák a figyelmemet, hogy nincs semmi veletlenül. Ez pontosan így van.
Szóval az,hogy most ez ellen a rendszer ellen írok, az sem véletlen. Kedves indiai barátom Gujaratból megkért hogy írjak erről a témáról. (Amúgy ő social activista).
Karma? Mi nden előző életeink következménye. Bele lehet e szólni ebbe az ősi törvénybe? Kinek a felelőssége  hogy nőket, gyereklányokat erőszakolnak meg és gyilkolnak meg Indiában? Naponta 106 nőt erőszakolnak meg Indiában, ahonnan újabb brutális esetek érik el a világsajtó ingerküszöbét. Olyan mély társadalmi változásra lenne szükség a világ második legnépesebb országában, amire nem sok esély van.




Nehány példa:


Khambishar village; Mehsana Lhori village ;Rajasthan Alawar city csoportos erőszak.  Miért nem tesz semmit a rendőrség? Az sem ritka hogy családtagok követik el ezeket a szörnyű bűntetteket. Neha hallhatunk tüntetésekről, vagy arról hogy megbosszulják az ilyen megbecstelenítéseket. Ez a megoldás? Hogy lehet megnyugvást találni?


Mi kell hozzá?


Egyrészről akarat a változasra - az, hogy ne nézzünk félre, minden körülmény között segítsünk nőtársainknak. Ne hagyjuk, hogy közöny uralkodjon el a világban. Tudd, hogy van elég erőd megváltoztatni ezt az idejet múlt rendszert!
Miben tudsz segíteni? Mindenki a saját eszközeivel segíthet... - egy indiai divatfotós csinált egy kampányt az erőszak ellen. - cikkeket írunk ami eljut sok emberhez. -az oktatásban beszelgethetünk a nemi erőszakról, Indiáról a kasztrendszerről - posztolhatsz figyelemfelkeltő írásokat a social mediaban.. Számtalan fegyver van a kezünkben. Használd őket! Sok nő hálás lesz a segítségedért!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2960 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x