Mutasd a mobiltokod, megmondom, milyen vagy!
Címlap / Psziché / Mutasd a mobiltokod, megmondom, milyen vagy!

Mutasd a mobiltokod, megmondom, milyen vagy!

Forrás: Toktokok
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szinte senki nem hordja pucéran - nem csak védeni szeretjük egy jó kis mobiltokkal a telefonunkat, hanem önkifejezésnek is használjuk. Afféle telefonra húzott ruhaként is funkcionál egy-egy csinos telefontok. Vajon miről árulkodik a te választásod? Mutasd meg a telefonod tokját, és megmondom, ki vagy!  

 Nézzük, hogy milyen tartozékok vannak általában egy telefon külsejének védelméhez? Első és legfontosabb természetesen a telefontok, de elengedhetetlen kellék ma már az üvegfólia a telefon előlapjának védelmére. Emellett vannak különféle kitámasztók is, melyek vagy a tokhoz építve, vagy a tok kiegészítőjeként segítik például a videónézést, vagy azt, hogy ne ejtsd le a készüléket. (Egy karika, amibe bedugod az ujjad a telefon használata közben jó szolgálatot tehet, lásd lejjebb a Guess telefontokot.) 



Aki ilyen jellegű tokokat választ, az leginkább praktikus. Látjuk, hogy a nagyon egyszerű és olcsó, víztiszta, átlátszó toktól az igen visszafongott, drága, luxus tokig mindenféle kivitelt választhatunk. Míg a víztiszta tokot a toktokok.hu webshop árai alapján megkaphatjuk kevesebb, mint egy ezresért, egy elegáns tokért akár 7000 - 15000 ft-ot is fizethetünk. 
A víztiszta tok praktikussága, hogy mögé rejtve egyszerűen felmutatható a bérletünk, vagy csippantható a munkahelyi belépőkártya, elfér mögötte a kedvenc cicánk képe, amit bármikor kicserélhetünk, egyszóval sokan választják ezt a fajta megoldást. 
Ha te is praktikus típus vagy, akkor sem kell lemondanod a luxusról, de ha éppen úgy gondolod, egészen olcsón is megúszhatod a dolgot. 
Más dolgokban is kedveled az egyszerű, tiszta formákat, és valószínű, hogy te nem cserélgeted naponta a telefontokot, egyszerűen használod és kész. 




A különleges típusok telefonján valami olyan rendhagyó tok van, amire odakapjuk a szemünket. Általában ők nem sajnálják a pénzt az ilyesmire, akár többféle telefontokot is őriznek odahaza a fiókban, és az aznapi outfitjük szerint választanak szín, forma és különlegesség szerint. Ezek a műanyag tokok egyébként nagyon jól védik a készüléket is. Aki ilyen bevállalós fajta, az nem csak a telefontokjával keresi a feltűnést, hanem más dokgokkal is. Az alsónadrág,a a bugyija, a felemás zoknija, vagy éppen a munkahelyi mappája is valami hasonló, feltűnőbb, egyedibb darab lesz. Ők nem sajnálják a pénzt egy-egy különleges darabért, ami aztán biztosan nem jön szembe az utcán! 






Van, aki kifejezetten azt figyeli, hogy a telefonján olyan védőtok legyen, amely nem csak elegáns és visszafogott, de a lehető legkevésbé hivalkodó, vagy feltűnő. Pont a szöges ellentéte a különleges típusnak. Ő aztán komoly ember, akivel nem lehet csak úgy szórakozni. A telefon tokja legyen lehetőleg zárt, egyszínű, (jobb, ha sötét) - és még jobb, ha záródik, nehogy illetéktelen szemek rápillantsanak. A mobiltok, ha már nem zárt, legalább minimum törhetetlen legyen, és ezer évig lehessen használni -ezért ő sem szokta sajnálni a pénzt, ha vásárol egy tokot a készülékére - tartós és minőségi darabot fog keresni, mint az élet minden egyéb területén. 




Az ő telefonján a tébolyodott szarka minden visszafogottságát felfedezhetjük. Mindenféle csillámpor, lelógó bigyó, ragasztott és kiálló díszek, strasszok és kövek sokaságát találjuk a mobiltokján. Egész biztos, hogy ezek a telefontokok a legkelendőbbek, ugyanis akit egyszer elkap a csillogás és a ragyogás fénye, az nem fog megállni egy toknál. Ha tönkre megy, az sem érdeks, hiszen van még másik tíz, amiből választani lehet. Arany, magenta, lila - ezernyi változat. Ő imádja a változatosságot és nem veti meg az élet jó dolgait. 



A bohém típus telefontokja általában valamilyen figurákkal díszített. ő is kedveli a sokféleséget, izgalmas egyéniség, akivel nagyon jó együtt lenni. Általában kiváló humora van. Néha kicsit rendetlen, és elhagyja a telefontokokat, ezért ő sem csak egyet birtokol ezekből. Ha megfigyeled, mindenfélét hord a telefonja tokjában. Pénzt, névjegyet, lejárt buszjegyet, sárga csekk levágott szélét - egyszóval a mobiltokot egyfajta tárcaként is használja. 

Magadra ismertél? Vajon rólad mit árul el a mobiltelefonod tokja? 

Képforrás: https://toktokok.hu/ 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1935 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x