Sárkányos lány 3.
Címlap / Psziché / Sárkányos lány 3.

Sárkányos lány 3.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Marcival gyakran töltöttük a hétvégét apuval is. A legtöbbször a Dunához mentünk, motorcsónakáztunk, vizisíztünk. Általában sátoroztunk, míg később apu vett egy telket egy szigeten. Külföldön is voltunk néhányszor,  

Marcival gyakran töltöttük a hétvégét apuval is. A legtöbbször a Dunához mentünk, motorcsónakáztunk, vizisíztünk. Általában sátoroztunk, míg később apu vett egy telket egy szigeten. Külföldön is voltunk néhányszor, a legjobban Jugoszlávia tetszett. Olaszországból viszont egy hét után ismerősöket kértem meg, hogy vigyenek haza, mert összevesztünk apuval.

Hetedikben a család helyett mindinkább a barátok, barátnők felé fordultam. Elkezdtem nálam idősebb lányokkal mászkálni. Két jó barátnőm lett, Zsóka és Dóra. Dóra értelmiségi családból származott, de a szülei szerintem nem nagyon törődtek vele, de persze nem tudom, helyesek-e az akkori ítéleteim. Nagyon helyes volt, gyönyörű alakkal. Végtelenül hiú volt, és hisztis.

Évekkel később összefutottam vele, mondta, hogy Kanadába megy táncolni. Akkor nem értettem mire gondol, de aztán rájöttem, hogy sztriptíztáncosnőnek készült. Mindketten jó tanulók voltak, de Zsóka emellett gondolkodásában is érett, felelősségteljes. Amikor megjött a menstruációm, ő mondta el, miket kell tennem. (Anyu korábban egyszer megpróbált felvilágosítani. Annyira zavarba jöttem a témától, hogy inkább otthagytam és átmentem a barátnőmhöz Barbizni. Anyu teljesen megsértődött. Egyébként ez volt az egyetlen eset, hogy így reagált, hogy úgymond ő is belement egy érzelmi drámába, játékba. Nyilván a kérdéssel kapcsolatban neki magának is problémái voltak. Ebben az az érdekes, hogy ez egyszer, egy témához kötve fordult elő, magyarul más kérdésekkel kapcsolatban nincs benne semmi belső gubanc, amit meg lehetne sérteni azzal, ami éppen szóba kerül. Egyszerűen nem lehet megsérteni, annyira rendben van saját magával.)

A lányokkal elkezdtünk a műlyégpályára járni korizni. Mindig baromira kifestettük magunkat. Apu egyszer meg is jegyezte, hogy hallom, lányom, hogy kipirultál mostanában, amitől egyből a föld alá süllyedtem. Mindig tudta, mivel talál az elevenembe. Egyszer azt mondta, hogy szerinte lelkizős leszek, és jól emlékszem, belül milyen mélyen egyetértettem vele, hogy az milyen undorító, így azután befejeztem. Nem is sírtam többet, legfeljebb dühömben. Évek hosszú rehabilitációja kellett, és még kell is, hogy ismét odafigyeljek az érzéseimre, érzelmeimre, nemhogy ki is mutassam azokat. Azt is megjegyezte egyszer, hogy szerinte meg fogok hízni, amit szintén részben lelkiismeretesen valóra is váltottam. Érdekes, hogy egy-egy mondatot és annak következményeit milyen nehéz azután feldolgozni.

Szóval jártunk a jégre és hajtottuk a fiúkat. Nyáron pedig görkoriztunk a Hősök terén, tagjai lettünk egy nagyobb bandának. Kikerültem az életbe.

Amikor tizenhárom éves voltam, anyu megismerkedett Zolival. Sokáig nem mutatta be, mert nem tudhatta, hogy tartós kapcsolat lesz-e, vagy sem. Egyébként mindig csodálkozik, hogy ebben a kérdésben mennyire nyitottak vagyunk, és egy csepp féltékenység sincs bennünk. Én kifejezetten örültem a hírnek, és már meg akartam ismerni őt. Az egész úgy kezdődött, hogy anyu rengeteget olvasott, hatalmas könyvtárunk volt. Elkezdett az önfejlesztéssel is foglalkozni, és egyszercsak írt az egyik ilyen témájú füzetsorozat vállalkozó szellemű vezetőjének, Gábornak, hogy nem kell-e egy kis segítség. Hatalmas, bátor lépés volt ez tizenöt évnyi kirakatrendezői tevékenység után. Gábor – aki együtt vezette a cégét Zolival – fel is vette. Éjjel-nappal dolgoztak, anyut is alig láttuk. Zolival azután annak rendje és módja szerint egymásba szerettek, csak éppen Zoli fejében nem pottyant le a tantusz, míg anyu oda nem adta a naplóját, amiből kiderültek érzelmei, és akkor végre Zolinak is leesett.

2. rész

Akkor ittam először, amikor görkoris klubban voltunk, szintén a Pecsában (Petőfi Csarnok). Áron egyik haverja mondta, hogy kimegy az éjjel-nappaliba italt venni. Mondtam, hogy megyek vele. A bolt előtt odaadta a fiú nekem a kétdecis Hubertust, amiből csak keveset akartam inni, de úgy meghúztam, hogy alig maradt az alján. A fiú teljesen kiakadt tőlem. Visszafelé, a nagy kereszteződésnél, a forgalmas úton már összeakadtak a lábaim, szerencse, hogy a fiú gördeszkázott, így cipőben volt, nem görkoriban, mint én. Eljutottunk valahogy a Pecsa mögötti zöld rétig, ahol azután végképp összeestem, nem sok emlékem maradt az egészről. Azt még éreztem, hogy a fiú próbálja kihasználni a helyzetet, de nem engedtem. Végül bement Áronért, aki már előzőleg berúgott, így amikor kijött és meglátott, tőle is csak annyi tellett, hogy összeessen. Egy másik, a legjobb barátja, akit én is imádtam, Lali, próbált istápolgatni, de köszönet helyett lehánytam. Valahogy bevittek a Pecsába, és a görkoris klub vezetőjének, Roller Carlosnak személyes irányításával a mosdóban víz alá nyomták a fejem. Ettől marha jól nézhettem ki, vizes, szétálló hajjal, elkenődött szemfestékkel. Taxiba erőltettek, aminek szétrúgtam a rádióját a görkorimmal. Fölcipeltek a házunkba, ahol előre figyelmeztették Marcit, hogy ne ijedjen majd meg, itt hozzák a nővérét. (Anyu nem volt otthon, nem véletlenül választottam ezt a napot a kicsapongásomhoz.) Marci szerint baromian néztem ki, és kétszer elismételtem, hogy Marci, Marci, majd visszaájultam. Lali próbált a szobámba vezetni, amire elkeztem ütni-vágni, hogy egyedül is tudok menni. Erre elengedett. Összeestem. Végül levetkőztetett és ágyba dugott, és csak másnap tértem magamhoz.

Innentől ittam.

Nyáron lementünk a Velencei-tóhoz görkoris táborba, csupa fiatal, felügyelet nélkül. Anyu és Zoli lebicikliztek megnézni, jó helyen vagyok-e, és ki tudja miért, úgy döntöttek, hogy igen. Persze egyfolytában ittunk és buliztunk, nagyon jól éreztük magunkat.

Áronnal szépen fejlődött a kapcsolatunk. Olyan fél év után egyszer este egy lökött haverunk azt mondta, menjünk le Őrbottyánba, így hárman, van ott egy nyaralójuk, és különben is nagyon jó hely, majd lövünk fácánt vacsorára. Elmentünk vonattal Hatvanig, mert a fiú azt gondolta az így jó lesz, ezért aztán onnan még szó szerint hatvan kilométert gyalogoltunk. Odaérve azt találtuk, hogy baromi hideg van, kajára meg semmi esély. Mindegy, tök fáradtak voltunk, így lefeküdtünk aludni. Áronnal külön szobában voltunk, és elkezdtünk csókolózni. Hamarosan elkezdett győzködni, hogy miért ne szeretkezhetnénk. Én persze ellenkeztem, de amikor megkérdezte, nem tudtam más indokot felhozni, mint hogy még csak tizenhárom éves vagyok, és hogy mit szólna anyu. Még nekem is feltűnt, hogy nincs egy épkézláb ellenérvem se. Így azután, amikor azt mondta, hogy legalább egy kicsit, hogy megtudjuk milyen, azt mondtam O. K. Tényleg csak egy kicsit csinálta, és nem éreztem semmi különöset, azt meg főleg nem, hogy ez egy mekkora dolog, és hogy feltétlenül várni kéne vele. Úgyhogy hamarosan rendszeres szexuális életet éltünk, nagyon szerettük egymást.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1105 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x