Sárkányos lány 12
Címlap / Psziché / Sárkányos lány 12

Sárkányos lány 12

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nekiálltam megint tanulni, meg akartam szerezni az ingatlanközvetítői igazolványt, mert itt csak azzal lehet ilyen tevékenységet végezni. Pár hét volt csak az iskola, de borzalmasan nehéz, végül azért sikerült. Itt az a divat, hogy már a vizsgák előtt mindenféle cég leveleket küldözget 

Nekiálltam megint tanulni, meg akartam szerezni az ingatlanközvetítői igazolványt, mert itt csak azzal lehet ilyen tevékenységet végezni. Pár hét volt csak az iskola, de borzalmasan nehéz, végül azért sikerült. Itt az a divat, hogy már a vizsgák előtt mindenféle cég leveleket küldözget, hogy majd menjek hozzájuk dolgozni. Ugyanis pénzükbe nem kerülök, a jutalékot viszont felezzük általában. A vizsgák után kiválasztottam a levelek alapján egy céget, mert kicsinek tűnt, és azt akartam, hogy figyeljenek majd rám, illetve a bróker jóképű volt a fényképen. Egyedül hozzájuk mentem el interjúra, és a következő héten már kezdtem is. A cég főleg izraeliekből áll, és rengeteg segítséget kaptam. A menedzser volt a legkedvesebb hozzám, végig fáradhatatlanul támogatott.


A vendéglátót vakmerően otthagytam, amit azzal magyaráztam, hogy teljes időt kell az ingatlanozásra szánni, ami igaz is, de inkább csak elegem volt már abból a munkából.

Beiratkoztam egy otthon végezhető lakberendezői iskolába is, mert úgy gondoltam, egyszer, ha saját irodám lesz, igazán teljes körű szolgáltatást szeretnék majd nyújtani, ezt még most is csinálom. Élveztem a munkámat, de rengeteg nehézségem volt egyrészt az angol nyelv, másrészt az otthonitól nagyon eltérő rendszer miatt. Pár hét után eladtam egy házat, de végül is nem jött össze, mert a vevők nem kapták meg a hitelt.

Voltunk pár hónapja egy indián fesztiválon. Imádom és csodálom őket, nagyon érdekel a kultúrájuk, csakúgy, mint a romáké. Sok roma és indián CD-m van. Szívesen élnék közöttük, de persze nehéz olyan indiánokat találni ma már, akik őrzik tradícióikat. A fesztivál fergeteges volt, és Brigi elhozta Pannát is, akit ekkor ismertem meg, és egyből nagyon szimpatikus lett.

Barbarával elmentünk Ole Láma előadására, amelyet egy templomban tartottak. A végén a Láma megáldott bennünket egyenként, megnyitotta a szívcsakránkat, valamint szanszkrit nevet is kaptunk, az alapján, hogy hol tartunk, illetve mivé fejlődhetünk az életben. Én a Karma Palden Dölma, azaz Radiant Liberty (Sugárzó Szabadság) nevet kaptam. Ilyenkor általában egy zsineget is kötnek a nyakunkba, amely meg van áldva.

Az előadás közben feltűnt, hogy egy furcsa férfi időnként harsányan felnevet. Az illető a végén odajött hozzám, és azt mondta, már amikor beléptem, megfigyelte, hogy milyen erős az agyam, és hogy szoktam-e meditálni, mert nagy tanító lehetne belőlem. Meglepett az öltözéke, bár itt sok fura ember van. Bő, nagyon színes, lila, piros, narancssárga selyemruhákat hord, alul pedig többnyire szoknyát. Mindehhez westerncsizmát, vagy hasonló különleges cipőket húz. Az utcán ezt egy Versacci napszemüveggel egészíti ki, meg néha különböző sapkákkal. Sötét bőre van és kisfiús arca. Nem értettem, miért próbál hízelegni, nem is vettem komolyan. Azért névjegykártyát cseréltünk, gondoltam, hátha szüksége lesz egyszer valamilyen ingatlanra. Az ő névjegykártyája úgy néz ki, hogy az elején felhős ég háttérrel három figura, Ő, a Dalai Láma és még egy nagy láma látható, illetve a „Kharma Drama Dharma”, illetve alatta „Compassion in Action” (cselekvő együttérzés), a hátulján pedig: „May all beings experience enlightenment and remain from being frightened and remember Life is GOD, GOD is Life and life supports you, so support your life!” (Minden lény tapasztalja meg a megvilágosodást, és maradjon félelem mentes és emlékezzen: az Élet Isten, Isten az Élet, az élet támogat téged, ezért támogasd az életet.) Alatta a neve, Chandra, és egy San Franciscó-i, egy New York-i, valamint egy londoni telefonszám. Egyébként végig az előadás alatt folyton egy fiút néztem, mert irigységgel töltött el, hogy olyan kiegyensúlyozott és végig képes meditálni. Mint később megtudtam, ő is Chandra csoportjába tartozik.

Chandra másnap üzenetet hagyott, amelyben olyanokat mondott, hogy ő a Lord of The Full Moon, és nekem adja az ürességét. Gondoltam, ismerem én a férfiakat, így nem hívtam vissza. Hagyott vagy még két üzenetet, míg az utolsóban azt is megemlítette, hogy hamarosan nagy tudású lámák érkeznek, amire el kellene mennem. Felkeltette a kíváncsiságomat, így végül visszahívtam, bár nem hittem el egy szavát sem. Megbeszéltem vele, hogyha Brigit is vihetem, megyek megnézni a lámákat, akik Chandra lakásában lesznek majd.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x