HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22
Programajánló HarmoNet

Krisna-völgyi Búcsú 2017 - Egy szelet India Somogyban

 
Időpont:
2017-07-21, 11:00 -
2017-07-23, 19:00
Előadó:
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Típus:
fesztivál
Kategória:
életmód

Belépő/Részvételi díj: 1500 Ft


 
 

Színpadi programjaink között ismét bemutatkoznak Krisna-völgyi óvodás, iskolás gyermekeink. Indiai tánc és zene, színdarabok, indiai esküvők, valamint a vetélkedők és különleges zenei fellépők várják vendégeinket.

Szépség és indiai viseletek
Idén nem csak a menyasszonyok tündökölhetnek indiai ruhák, ékszerek és csodálatos testfestések, hennaminták pompáiban! Indiai szépség sátrunkban bárkit átváltoztatunk, hogy kipróbálhassa, milyen is a már több mint 5000 éves, időtlen elegancia, a szári és kiegészítői! Próbáld ki TE is!

Az elmaradhatatlan indiai esküvő lesz ismét a Búcsú fénypontja
Idén is lehetőségük lesz szemtanúi lenni fiatal Krisna hívők hagyományos indiai házassági ceremóniájának. Jöjjenek, és adják Önök is áldásukat a friss házasokra, kívánjanak nekik boldogságot és lelki fejlődést, hogy férjként és feleségként segíthessék egymást az előttük álló hosszú úton.

Biokertészet és ökológiai gazdálkodás
Sok szeretettel látjuk Önöket Krisna-völgy bio kertészetében, ahol egész évben megtalálhatók a friss és vitamindús zöldségek és gyümölcsök, biztosítva ezzel önfenntartásunkat. A búcsú alkalmával megtekinthetik zöldség gyümölcs kertünket, virágkertészetünket ahol szemügyre vehetik gazdaságos öntözőrendszerünket, valamint talajvédő és növényvédő megoldásainkat

Különlegessége kertészetünknek és jelentős eredménye az elmúlt évek munkáinak, a magbank, mely több mint 40 féle maggal látja el a hívőket. Zöldségeink téli tárolására 200 m2-es pincehelyiséget használjuk, így télen is saját termesztésű krumplit, céklát, tökféléket, gyümölcsöket fogyaszthatunk. Különleges egzotikus növényeink a karela, okra, melyeket akár meg is vásárolhatnak kedves vendégeink.
A Krisna-völgyi Isodyana Botanikus Kert egyik különlegessége a frangipáni vagy templomfa (Plumeria rubra cv.) fajtagyűjteménye. Ezek a karibi térségből származó szubtrópusi növények csodálatos tulajdonságokkal rendelkeznek. Virágaik elbűvölőek, varázslatos illatuk pedig minden parfümöt maguk mögé szorítanak. Az Úr kedves virágai, számára neveljük őket. A Búcsú alkalmával Önök is vásárolhatnak frangipáni növényeket.

Indiai főételek és csemegék
Éttermünkben több mint 80 fős személyzet 800 négyzetméteren 1200 ülőhellyel várja a gasztronómia szerelmeseit, és a Búcsú kavalkádjában megéhező, megszomjazó vendégek sorát. Indiai, mediterrán és magyaros ételekkel, vegán, glutén-és laktózmentes finomságokkal, és mennyei vegán fagylalttal!

http://bucsu.krisnavolgy.hu/ (Elővételi jegyek kedzevménnyel már kaphatóak!)

www.krisna.hu
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x