include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/include/median_1.php"); ?>
A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr.
Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptánc bemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.
Program
A részletes program hamarosan feltöltésre kerül!
Információ
A fesztiválon való részvétel ingyenes!
Szervező:
Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete
Máté Lajos – elnök, 06-30/963-7618