Esőcsinálás helyett felhőcsinálás? - TomCat is csatlakozott...
Címlap / Showbiznisz / Esőcsinálás helyett felhőcsinálás? - TomCat is csatlakozott

Esőcsinálás helyett felhőcsinálás? - TomCat is csatlakozott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lehet, hogy valamelyik országos rádiót kellett volna bekapcsolni a kisérletbe? Mindenesetre az esőcsinálásból felhőcsinálás lett ...  

Tegnap esőt csinálni hívtuk az embereket, ma 11 órától folytatjuk hátha a felhőcsinálási gyakorlatból esőcsinálási készség válik.

A képen a tegnapi égbolt látszik az OMSZ fényképe szerint. Ha esőt nem is, de felhőket "varázsolhattunk", s ha ma is megpróbáljuk, akár még siker is koronázhatja tevékenységünket.

A fórumon is írta TM.info-s barátunk, hogy még maga TomCat is csatlakozott a kezdeményezéshez, így írt a blogjában:

"Kedves Olvasóim! Ma kísérletezni fogunk. Akinek van Winampja, vagy más stream lejátszója, nyomja be ezt a kis webrádiót: Klikk! Ez egy ősi indiai (hindu) esőcsináló zene. Állítólag, ha sokan hallgatjuk egyszerre, berezonál az univerzum, megzakkannak az erővonalak, izélnek a csakrák, és ettől eső lesz. Próbáljuk meg. Amúgy kellemes kis háttérzene, nyugtató-pihentető, miegymás. Ha lesz eső, akkor lehet, hogy ettől lett, ha nem lesz, akkor meg lehet, hogy azért, mert nem hallgattátok elegen. Bár az is lehet, hogy nem. De azért csak rakjátok bele a hangfalba, a pihentető zene akkor is jó, ha más hatása nincs.

Mai lelki gyakorlat: nem írok semmit Geszti Péterről. Tuti fejlődik a karmám, ha ma nem átkozok meg senkit."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1313 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x