Babázna az ifjabbik Spears lány is
Címlap / Showbiznisz / Babázna az ifjabbik Spears lány is

Babázna az ifjabbik Spears lány is

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Jamie Lynn Spears, Britney Spears kishúga is kedvet kapott a babázáshoz, és 16 évesen teljesülhetett vágya: gyermeket vár 19 éves barátjától, Caseytől. Aki eddig hivatalosan nem is létezett… 

Barátai szerint, Jamie, aki jelenleg 13 hetes terhes, titokban feleségül is akar menni gyermeke apjához, Casey Aldridge-hez, mire jövő nyárra megszületik közös gyermekük. Igaz, nemrégiben még úgy nyilatkozott, nincs állandó pasija, most viszont állítólag dúl a szerelem.

Bár a fiatal lány jelenleg egy „szakítós” játékba kezdett, és hivatalosan is kijelentette, hogy nincs többé együtt a fiúval, Casey viszont msn profiljában közölte, hogy csak a média megbolondítása miatt játsszák azt, hogy szakítottak.

A pár egyébként a templomban találkozott középiskolai iskolai éveik alatt. Casey futball játékos és osztályelnök volt Glosterban, mintegy 30 mérföldre a Spears család székhelyétől, Kentwoodtól.

Casey egyik barátja szerint a fiú megőrül a fiatal lányért, és eltökélt szándéka, hogy feleségül veszi, de nincs ínyére ez a nagy nyilvánosság. Valószínűleg szép csendben, a sajtó kizárásával fogják kimondani a boldogító igent, és gyermeküket is otthonukhoz közel szeretnék felnevelni.

De vajon milyen anya lesz a tinédzserkorú Speras lányból? Vajon Britney sorsa mennyire fogja befolyásolni?

Jamie a kos jegy szülötte, így szülőként inkább társa, sem mint szigorú nevelője lesz gyermekének. Legbelül gyermek marad, aki szereti a játékokat és kalandokat, és kiváló programokat talál ki picinye szórakoztatására.  Tüzes, szenvedélyes természetű, aki sokszor türelmetlen csemetéjével, és nehezen viseli a gyermek gondozásával járó monotóniát.

Jamie Lynn Spears eddig csak nővére Crossroads című filmjének egyik epizódszerepében mutathatta meg magát, illetve a Nickelodeon All That! című sorozatában vendégszerepelt pár alkalommal. 2005 januárjában elindult a Zoey 101 c. sorozat,ami meghozta számára a világhírnevet.A sorozat a legnépszerűbb tiniszériákhoz tartozik Amerikában.

 -kv-

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x