Karácsony után indul a "válás-dömping"
Címlap / Showbiznisz / Karácsony után indul a "válás-dömping"

Karácsony után indul a "válás-dömping"

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy kutatás - melyben 100 ügyvédi iroda és 2000 ember vett részt - állítja, hogy az ünnepek után hirtelen növekszik a válóperek beadványának száma. Ilyen hozzáállással nem lesz kevesebb társkereső, annyi bizonyos. 

A felmérés alapján minden ötödik kapcsolat a végét járja. A szakértők szerint ennek az az egyszerű oka, hogy a megszokott hétköznapokon a párok nem sok időt töltenek együtt, rengeteg a dolguk, nem is figyelnek egymásra. Így a problémák sem törnek felszínre, és nem is kerül sor megbeszélésükre; a konfliktus pedig csak izzik a vulkán mélyén, de nem tör elő.

Karácsonykor – mikor szinte egész nap együtt vannak a párok - viszont teret kapnak a leggyakrabban előforduló konfliktusok: mire költsük a pénzt - aztán hogy oldjuk meg, ha nem marad elég az Ünnepek utáni időszakban; kinek melyik rokona fontos, hová menjünk, mennyi időt töltsünk velük, mibe szólnak bele, kinek kihez kell alkalmazkodnia stb.

Aztán jön az Újév, a fogadalmak ideje. Ilyenkor gondolkodunk el, hogy mit is kellene változtatni. Legtöbben a válást választják.

Lehet azonban, hogy nem az a tökéletes megoldás. Mert ugyebár rombolni mindig könnyebb és gyorsabb, mint építeni.

-md-

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1898 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x