Fanny még mindig Faludy gyereket akar. Na de egy paptól?!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Fanny még mindig Faludy gyereket akar. Na de egy paptól?!

Fanny még mindig Faludy gyereket akar. Na de egy paptól?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Faludy Fanni, a híres özvegy nem állt el még szándékától, hogy Faludy gyermeket szüljön. Sajnos ez már egyenes ágon nem működne, viszont a Faludy Györgynek van egy fiúunokája!  


Rendezvénynaptár

Fanny ugyan állítása szerint csak szerelemből szülne gyermeket, de úgy látszik a Faludy név óriási csábítást jelent számára. Még akkor is, ha nem Faludy Györgynek hívják az urat, hanem Alexander Faludynak.

Ez a bizonyos fiúunoka Angliában él, és őt szemelte ki az özvegy az apaság szerepére. „Nem feltétlenül Alexander személye a fontos – bár neki is ragyogó képességei vannak -, hanem az, hogy az ő ereiben is Faludy-vér csörgedezik.” – vallotta be Fanny. „Azt szeretném, ha Gyurka intellektusa, zsenialitása tovább élne.”

A dolgot csak fűszerezi az a hír, hogy Fanny nővére felajánlotta az özvegynek, hogy ha Fanny asszony nem találná meg az új szerelmet néhány éven belül, úgy majd ő hordja ki az esetleges Faludy leszármazottat! Ez aztán a testvéri szeretet!

Fanny e-mailben kereste meg a távolban élő Faludy unokát meglepő ötletével, ám közvetlen választ a fiatalembertől még nem kapott. Kapott viszont egy levelet az Erdélyben élő Faludy Andrástól, aki mellesleg Alexander édesapja, hogy a felkérést elutasítja, mivel fia anglikán papnak készül, és saját családot szeretne!

„Nem csodálkozom, hogy Alexander, akivel egyébként jóban vagyunk, nem közvetlenül válaszolt, hiszen fiatal, tapasztalatokat nélkülöző életében ilyennel még nem találkozhatott” – véli az özvegy, és természetesen a nemleges választ elfogadja.

Legalábbis egy időre.

dn

 

 
 
 
[ 1347 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x