Újabb borzalmas késelések Angliában
Címlap / Showbiznisz / Újabb borzalmas késelések Angliában

Újabb borzalmas késelések Angliában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nemrég történt, hogy a fiatal színészt, Rob Knoxot megkéselték Londonban. Azóta is folytatódik az erőszakhullám.  

Már 16-ra emelkedett a Londonban idén meggyilkolt fiatalok száma. A borzalmas erőszakhullám ellen tehetetlenek a rendőrök, a szülők rettegnek. A fiatalok viszont nem veszik komolyan a fenyegető veszélyt, továbbra sem vigyáznak magukra, és áldozatok, vagy gyilkosok lesznek.
 

Egy 15 éves lány agyonszurkált holtestét találták meg a rendőrök hétfőn Londonban. A lány a liftben feküdt egy többemeletes lakóházban. Életét nem tudták megmenteni a helyszínre érkező mentők. A szörnyű tragédia előtt két nappal egy másik késelés is történt Blackpoolban, ahol hangoskodó fiatalok támadtak meg egy fiatalembert, mert az éjfélkor szólni mert nekik, hogy ordibáljanak tovább az utcán. Három életveszélyes szúrást kapott a 19 éves áldozat, de ő csodával határos módon életben maradt. Támadói elmenekültek, se szemtanú nincs, se a gyilkos eszközt nem találták meg. A hétfőn meggyilkolt lány feltételezett támadóját elfogták.

Harmonet tipp: Borzalmas tragédia! Újabb késelés Londonban! >>

A brit rendőrség és a kormány értetlenül áll a szigetországot súlytó katasztrófa előtt. Minden igyekezetük ellenére egyre rosszabb a közbiztonság, és a fiatalkorúak által elkövetett gyilkosságok száma elképesztő méreteket öltött. A rendőrség és a belügyminiszter az internet segítségével igyekszik a fiatalok értésére adni, hogy az erőszak nem megoldás egy konfliktus kezelésére, és elrettentő, brutális képekkel próbálják meggyőzni őket, ne kövessenek el gyilkosságot, sem másmilyen erőszakos cselekményt. Hatásos megoldást azonban még nem találtak, mint ahogy nem érti senki sem, mitől szaporodtak meg ennyire a fiatalok által elkövetett késelések.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2182 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x