Kovács Áron életében először ivott alkoholt! - Veszélyes...
Címlap / Showbiznisz / Kovács Áron életében először ivott alkoholt! - Veszélyes az ínyencség?

Kovács Áron életében először ivott alkoholt! - Veszélyes az ínyencség?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-18

Kovács Áron kiborult. A Popdaráló népszerű műsorvezetője nem hitte volna, hogy olyan nehéz dolga lesz a forgatásokon, mint ahogyan végül alakult. Míg ő az ismerkedésre és a barátkozásra fektette a hangsúlyt, mindenki más - úgy érezte - csak az ételekkel és saját magával volt elfoglalva, Áron pedig olyan nehezen viselte a dolgot, hogy életében először alkoholt ivott! 


Rendezvénynaptár

Kovács Áron kezdte a Hal a tortán Best of – hetet, de nem sikerült túlságosan jól a vacsorája, pedig apait-anyait beleadott.

Én nem gondoltam volna, hogy mindenki másnak ennyire fontos az étel! Azt hittem, a lényeg, hogy megismerjük egymást, és jó hangulatban teljenek az esték. Ezért is szerveztem a strandparty-t: külön nekik üzemelt a hullámmedence és a csúszda. Szandinak annyira tetszett, hogy szörfözni tanították őket a hullámok között, hogy úgy döntött, folytatja majd. Nem akartam villogni a főzőtudományommal, mert nincs, ezért sült kolbászt készítettem, lángost, és palancsintát. Fekete Lacinak külön készült egy óriáslángos, amihez egyébként hozzá sem nyúlt, azt mondta, nem szereti…” – mesélte szomorúan Áron, aki a műsort ugyan imádja, és nagyon élvezte, a társasággal azonban a legkevésbé sem volt megelégedve.

„Azt mondtam, hogy ez az asztal akár a holdon is lehetne, és az is mindegy, mi van rajta, ha ez az öt ember tud mit kezdeni egymással. Nem tudott… Egy idő után feladtam, a negyedik napon pedig, Ganxsta Zolinál életemben először fel is öntöttem a garatra. Annyira megkívántam a sangriát, olyan jól nézett ki a gyümölcsökkel, hogy ittam belőle, pedig én sosem iszom akolholt.” A kérdés: szegény Áron alkoholt kellett innia? - Vagy szegény Áron, most ivott életében először alkoholt ??? Meglepetésünk ellenére Áron nem jókedvében tartózkodó.

Áron ugyanis cukorbeteg, ezért nem fogyaszt szeszesitalokat, annak ellenére, hogy lehetne.
„A cukrosak is isznak, csak meg kell tartani a mértéket. Én most is kontrolláltam az alkoholfogyasztásom, de becsíptem, így az végre igazán az én estém volt.” – nevetett Áron.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x