Zalatnay Cini édes jobbkeze
Címlap / Showbiznisz / Zalatnay Cini édes jobbkeze

Zalatnay Cini édes jobbkeze

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Zalatnay Cini biztosra akart menni, így a főzésnél eltávolította állatait, akik az előző vacsoráján galibát okoztak a szőrükkel. Cini spanyolos előadással köszöntötte a vendégeket, az ételek elkészítésénél pedig segítsége is akadt: Lakatos Márk állt be a fakanál mögé. Nemcsak a főzésnél segédkezett Márk, ő állította össze az énekesnő spanyolos öltözékét is. Cini elárulta, megkedvelte a társaságot, Majkától pedig egy szép bókot is bezsebelt. 

Zalatnay Cini nem akart szőrözni! Az énekesnő tanult a múltkoriakból: ezúttal nem maradtak otthon a kutyái, macskáit pedig főzés közben elzárta, hogy még véletlenül se kerüljön szőr az ételbe…  úgy tűnik Cini fejlődik. Cininek segítsége is volt a főzésnél: Lakatos Márk, akivel a korábbi Hal a tortán-forgatáson került baráti kapcsolatba.


„Lakatos Márk volt a segítségemre, és így, utólag visszanézve talán túl sokat engedtem segíteni neki… A főzésnél túl sok mindenből vette ki a részét.” – árulta el Cini. 
Mégis miből, Cini? Kié ez a szép este?
Kiszel Tünde is így gondolta, szerinte ugyanis az egész vacsorát a stylist készítette  - kukacoskodott . Mindenesetre, bárki főzött, a menü nagyon jól sikerült, Cooky-nak Cininél ízlett legjobban az étel… A hangulat is parádés volt az utolsó este, a kis csapat tagjai egy idő után már csak dalban álltak szóba egymással.
 
„Elénekeltük, amit mondani akartunk, nagyon viccesre sikerült! Kicsit cikiztük is egymást dalban!” – nevetett Cini, aki elárulta, Majkától nagyon kedves bókot kapott.


„Azt mondta, hogy szerinte nagyon jó kis csaj voltam, és bárcsak akkor lett volna fiatal, amikor én.” – mesélte nevetve az énekesnő.

A kiscicák persze előkerültek a vacsoránál, majd a kutya is befutott, és annak ellenére maradtak, hogy Majka allergiás a kutya- és macskaszőrre. Cini pedig legközelebb már nem kockáztat, ha újra meghívják a Hal a tortánba, már tudja, mi lesz a menüje.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1238 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x