Újabb hét főzőcske: Állt a bál Keleti Györgyi és Rácz...
Címlap / Showbiznisz / Újabb hét főzőcske: Állt a bál Keleti Györgyi és Rácz Félix között Torres konyhájában!

Újabb hét főzőcske: Állt a bál Keleti Györgyi és Rácz Félix között Torres konyhájában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Hétfő este B. Tóth László fogadta a vendégeket, aki Németh Lajos meteorológussal főzött. Torres Dani ezen az estén evett életében először füstölt marhanyelvet, de a hírek szerint megkedvelte a különleges ételt. Az este során már elkezdődött a csipkelődés Keleti Györgyi és Rácz Félix között, akik aztán egész héten marták egymást. B. Tóth László azonban igazi nyugodt emberként nagyszerűen kezelte a helyzetet és egy kroké nevű francia játékkal oldotta a hangulatot. 

Kedden Xantus Barbaránál gyűlt össze a társaság, aki Panna lányával szolgálta fel a menüt. Később igazi meglepetés-vendéget kapott a társaitól: nem mást, mind Juhász Illést, a Família Kft. egykori Vilijét alakító színészt. Ennek örömére rögtönzött szappanopera forgatás kezdődött, igen érdekes szereposztással. A filmecskében Xantus Barbara alakította Keleti Györgyi édesanyját. A szőkeség pedig szerepe szerint épp férjhez menni készült a B. Tóth László által alakított ausztrál szállodatulajdonoshoz, ám Györgyi ekkor már terhes volt élete szerelmétől, Juhász Illéstől…


Keleti Györgyinél igazi izgalmakban volt része a vendégseregnek. Először Rácz Félix beállított egy ajándékba szánt gumióvszerrel, ami nem okozott osztatlan sikert. Ezek után Györgyi a társaságot erotikus jelmezekbe öltöztette, végül, - a vacsora közepén - beállított a playmate hívatlan vendége, aki mindenáron ki akarta dobatni Rácz Félixet, akire módfelett féltékeny volt. A nem várt „udvarló” kicsit később már az egész társaságot szerette volna kapun kívül tudni. Az egyébként is kiélezett viszony ekkor végleg megromlott Györgyi és Félix között, a hölgyek ugyanis fájlalták, hogy az egykori bokszmenedzser nem védte meg a playmate-et.


Csütörtökön Rácz Félix látta vendégül a csapatot, és igazi ring hangulatot varázsolt a lakásban, ahol egy csinos hölgy táblákkal vonult fel minden egyes fogás előtt, majd gongszó jelezte, hogy érkezik a következő étel. A főfogás – stílszerűen - rácponty volt. Az előző napi konfliktus tovább gyűrűzött Keleti Györgyi és Félix között, a playmate ugyanis visszavitte az óvszert, amit előző nap ajándékba kapott...


Pénteken Torres Daninál gyűlt össze a társaság. Dani nagyon lelkesen főzött, bár a végeredmény nem sikerült túl fényesre. Nem is csoda, hiszen a gangon grillezett és a mosógép tetején főzött. Ennek ellenére nagyon jól érezte magát a társaság, kiváló hangulatban hallgatták végig az énekes és egy jó  barátja gitárprodukcióját. Ez az este sem maradhatott Keleti Györgyi – Rácz Félix konfliktus nélkül, mitöbb, egész heti vitájuk ezen az estén érte el csúcspontját, amikor a playmate leszögezte, hogy a bokszmenedzser egy önelégült férfi, aki senkinek a véleményére nem kíváncsi, viszont mindenkivel összerúgja a port.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x