Bikinis fotózás a dzsungel közepén (Különleges fotókkal!)...
Címlap / Showbiznisz / Bikinis fotózás a dzsungel közepén (Különleges fotókkal!)

Bikinis fotózás a dzsungel közepén (Különleges fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egyre izgalmasabbak és veszélyesebbek Hargitai Bea kalandjai Kolumbiában. Ami egy romantikus, szerelmes vakációnak indult, az hátborzongató dzsungeltúrává változik. Bea pedig mit sem sejtve arról, mennyire veszélyesek is valóban a körülmények, még egy bikinis fotózást is bevállal az őserdő kellős közepén. 

Továbbra is egy dél-.amerikai szappanoperával vetekszenek a Senorita Szöszi epizódjainak fordulatai. A szerelme után Kolumbiába utazott Hargitai Beát nagy csalódás érte, amikor egy másik nőt talált kedvese lakásában, ráadásul hálóingben kora reggel…  A második részben visszatért hűséges segítőtársához, Oscarhoz.  A férfi nem hagyja magára, barátaival együtt megismertetik a bogotai éjszaka szórakoztató oldalával: egy bulibusszal járják a várost. Másnap pedig együtt készülnek fel a veszélyes dzsungeltúrára, ami a következő napokban vár Beára. Szerencsére nem egyedül, mert a barátnője, a transzvesztitaként dolgozó Nicole is megérkezik, nem kis feltűnést keltve.


A harmadik adásban minden eddiginél nagyobb izgalmakra számíthatunk, hiszen Beának a túlzás nélkül rendkívül veszélyes, kígyóktól és mérgező rovaroktól hemzsegő letiziai dzsungelbe kell bevetnie magát. Ráadásul még csak nem is védőruházatban és bakancsban, hanem falatnyi bikiniben és tűsarkú cipőben, mert egy igazi modellhez illően még egy fotózást is elvállalt.


Már az odaút is félelmetes: egy ijesztő állapotú kétszemélyes kisgéppel viszik őket, a vámosok pedig drogot keresnek náluk, és a ruháiktól a piperetáskájukig mindent kipakolnak a bőröndjükből. A szállás megint hátborzongató, a helyi étteremben pedig kétes külsejű halat kínálnak. Azért jó élmények is érik Beát, amikor Shakirának és Paris Hiltonnak nézik, és az út során még egy kiscicát is örökbe fogad....


Ami a romantikus szálat illeti, a lényegért még mindig izgulhatunk, hiszen nem tudjuk, kibélkül-e Bea és szerelme, a sorozatsztár Alejandro Martinez. Egyelőre nem áll túl jól a helyzet, hiszen egy újabb félreértésből adódóan most már nem csak Bea haragszik Alejandrora, hanem fordítva is. Ugyanis amikor a lány után megy Oscar lakásába, egy másik férfi karjaiban alva találja a lányt, és sejtelme sincs róla, hogy a férfi ártalmatlanul csak a kimerült modell álmát őrzi.


Remélhetőleg azonban hamarosan Alejandro is előkerül újra, hiszen egy igazi férfi nem hagyja magára a szerelmét egy idegen országban…

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1335 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x