Beavatták az indiánok Hargitai Beát
Címlap / Showbiznisz / Beavatták az indiánok Hargitai Beát

Beavatták az indiánok Hargitai Beát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

A negyedik adáshoz érkeznek Senorita Szöszi kalandjai október 21-én kedden este. Bea, és barátnője, Nicole egy valódi indián törzsbe csöppennek Kolumbia őserdejének kellős közepén. A lányok életmentő tanulságokkal lesznek gazdagabbak törzsi kalandjaik során, az indián ételek készítésébe is besegítenek, sőt Nikol még vadászni is elmegy a dzsungelbe. 

 

Valódi szenzációt jelentett Senorita Szöszi, azaz Hargitai Bea feltűnése a kolumbiai esőerdőben. A jagua indiánok ugyanis eddig csak hallomásból értesültek róla, hogy léteznek különböző külsejű emberek, és most láttak csak először szőke hajat, a göndör fürtök pedig különösen megdöbbentették őket.


Bea transzvesztita barátnőjével utazott az egzotikus, de egyben rendkívül veszélyes tájra, és eleinte féltek is a köréjük sereglő indiánoktól. Főleg, amikor különválasztották őket, és azon tanakodtak, hogy melyikük maradhasson egyáltalán velük. A törzsi gyűlés eredményeképpen végül a lányokat beavatták, és részt vehettek a törzs életében.


Ilyen fokú ösztönös emberi elfogadással még sosem találkoztak, Nicole-t sem férfiként vagy nőként, hanem egyszerűen emberként kezelték. Beáék részt vettek a törzs hétköznapjaiban is: Bea mosogatott, Nikol vadászni indult és kipróbálta a köpőcsövet is. De végül rá kellett jönnie, jó, hogy nem rajta múlik, hogy éhen marad-e a törzs. Bár Beáék részt vettek az ősi indián étkek készítésében is, végül enni mégsem ettek belőlük.


Az őserdőben azt is hamar megtanulták: ha nem akarnak életveszélybe kerülni, ne nyúljanak hozzá semmihez, és ne tapossanak semmire. Az őserdő hangjai is csak nappal csodálatosak, éjszaka minden megelevenedik és félelmetessé válik. Alejandro pedig még mindig nincs itt, hogy megvédje Beát?


 
 
[ 2504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x