Házasságra készül Orlando Bloom és Miranda Kerr
Címlap / Showbiznisz / Házasságra készül Orlando Bloom és Miranda Kerr

Házasságra készül Orlando Bloom és Miranda Kerr

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A férfi szerelmes, mindketten híresek és gazdagok, szóval hiába hűtlen a nő, a végén mégis esküvő lesz a dologból. Vagy nem. Most minden esetre úgy áll a helyzet, hogy Orlando Bloom és Miranda Kerr egybekel, legalábbis ezt tervezik. Aztán majd meglátjuk. 

Jó fél éve jár együtt a színész az ausztrál modellel, aki ugyan nem volt mindig hűséges párjához, mégis megbabonázta Orlando Bloomot. A férfi méregdrága ékszerekkel halmozza el csalfa barátnőjét, és már az esküvőt tervezgetik. Mindketten úgy gondolják, hogy már bőven kiélték magukat, és készek egy tartós kapcsolatra, ezért jöhet az eljegyzés, majd a világraszóló lakodalom. Miranda Kerr büszkén mutogatja kedvese legújabb ajándékát, egy karkötőt, amivel szerelme igyekszik bizonyítani érzelmeit, és megtartani a félrelépésekre igen hajlamos modellt.

Kicsit merész dolog így esküvőt bevállalni, de lehet, hogy tényleg igazuk van, és Bloom nem bánta, ha menyasszonya még az esküvő előtt hancúrozza ki magát – inkább előtte, mint utána. A 31 éves színész már idejét érzi, hogy családot alapítson, és 25 éves kedvese sem maradhat örökre a kifutón. Sokak szerint ugyan a lány még fiatal és éretlen egy komoly házasságra, de lehet, hogy a sztárvilág egyik legvonzóbb pasijának nem lesz nehéz megtartania szerelmét.

HarmoNet tipp: Orlando Bloom ciki lett - Összeaszva, de elveitől büszkén >>

Miranda igent mondott a lánykérésre, így ha kihúzzák addig együtt, akkor egy éven belül egybekel az ifjú pár. Az esküvőt persze már mindenki izgatottan várja, már csak azért is, mert lehet találgatni, kibírják-e még egy évig együtt? Csak tartsanak ki addig!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2036 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x