Amikor előny a 200 kiló feletti testsúly
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Amikor előny a 200 kiló feletti testsúly

Amikor előny a 200 kiló feletti testsúly

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Banális eset történt Kanadában, ahol egy elítéltet kiengedtek a börtönből, mert nem tudtak neki megfelelő helyet biztosítani. Az enyhén szólva is molett férfi ugyanis nem fért be a cellájába, ezért inkább kiengedték. 

Több mint 200 kilót nyomott az az elítélt, akit Montreálban inkább szabadon engedtek, mert már nem fért be a cellájába. A „Big Mike” becenévre hallgató férfit kábítószerrel való visszaélés miatt tartóztatták le két éve, és idén májusban ítélték el 5 évre. A rosszfiú 25 hónapot ült eddig, ám az eredetileg sem karcsú Mike időközben annyira elhízott, hogy már képtelen volt bemenni a szűk cellájába.

Ezen kívül sem leülni nem tudott, sem lefeküdni, mivel a székén nem fért el, és sorra törtek alatta a kis fa ülőalkalmatosságok, az ágyáról meg annyira lelógott, hogy inkább a földre feküdt le – ha lett volna annyi hely a börtönében. A túlsúlyos férfinak egyszerűen képtelenek voltak elfogadható körülményeket biztosítani, félő volt, ha még egyszer visszatuszkolják az apró cellába, akkor az 5 évből életfogytiglan lesz, mert nem fog tudni soha többet kijönni onnan annyira beragad. Mivel a börtön átalakítása túl költséges és bonyolult lett volna, na meg a biztonsági intézkedések miatt sem kerülhetett rá sor, a Nagy Mikit inkább elengedték.


A férfi boldogan vette tudomásul, hogy idő elött szabadul, és megígérte, hogy jó útra tér. "Szeretnék végre normális ágyban aludni és olyan széken ülni, amilyenen tudok is. Normális életet akarok élni, a múltban hülyeséget csináltam, de megfizettem érte" – mondta Mike, amikor a börtönélet kellemetlenségeiről mesélt. Normális méretű ember aligha tudja elképzelni, milyen nehézségekkel jár az, ha az ember sehol nem fér el. A szűk cellában kész kínszenvedés volt az élet Mike számára, így ha kevesebb időt töltött is bent, mindenért megbűnhődött.

 
 
[ 900 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x