Ismét új mellekkel dicsekedhet Heather Mills - más a parfümöt...
Címlap / Showbiznisz / Ismét új mellekkel dicsekedhet Heather Mills - más a parfümöt váltja ilyen gyakran

Ismét új mellekkel dicsekedhet Heather Mills - más a parfümöt váltja ilyen gyakran

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szinte már mindennapos, hogy a hírességek naponta új külsővel jelennek meg a nyilvánosság előtt. Számukra elsődleges fontosságú a kifogástalan megjelenés, és pénzük is van rá bőven. Időnként ugyan páran pórul járnak a rengeteg plasztikáztatással, de ez senkit nem riaszt el attól, hogy átszabassa magát, ha kell. 

Paul McCartney volt feleségének ideje is, pénze is van bőven, hogy új, szebb külsőt vegyen magának. A 40 éves színésznő, akiről újabban egyre sötétebb pletykák terjednek a múltját illetően, úgy 10 évente csináltat magának új melleket. Most éppen a harmadik változatnál tart. Először 1990-ben szabatott kisebbeket, mert az eredetiek túl nagyon voltak, és ezek maximum a pornófilmekben mutattak jól, amikben Heather szerepelt (nem is beszélve állítólagos prosti múltjáról). 13 évvel később, lánya születése után feküdt másodszor kés alá, mert a babavárás következményeként a mellei megereszkedtek.

Az idő azonban nem múlik el nyomtalanul még a felvarratott cicik felett sem, így amikor Heather fülébe jutott, hogy a háta mögött arról pletykálnak, mennyire lógnak a mellei, rohant az orvoshoz, hogy harmadszor is formás idomokat faragjon neki. Mivel volt férje komoly vagyont fizetett neki a válás miatt, bőven futja szépészeti műtétekre, amivel Heather él is rendszeresen. Nem is igen csinál titkot a dologból, becsületére legyen mondva, hogy ő legalább nyíltan vállalja, hogy bizony műtéthez folyamodik, ha elégedetlen magával. Most újabb 10 évre rendben vannak a mellei, aztán majd meglátja.

HarmoNet tipp: Végre összeköltözhet Paul McCartney és szerelme >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1167 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x